Liberty Patch Subli Print

Liberty Patch Subli Print

Liberty Patch Subli Print

LIBERTY PATCH SUBLI PRINT S901T je tekstil za sublimacionu štampu, bele je boje i namenjen za štampu na podlozi od poliestera. Baziran je na vodenom poliuretenu koji je namenjen za sublimacionu štampu. Debeo je, neproziran i moguće ga je štampati sa bilo kojim sublimacionim štampačem i sublimacionim bojama. Štampa je moguća na svakom tekstilu (svetli/tamni, pamuk, poliester).
Dostupan je u formatima A4, A3 i u rolnama.
Idealan je za dizajnersku odeću, sportsku odeću, radne uniforme, bedževe, ambleme.

Liberty Patch Subli Print

 • Šifra proizvoda: S901T
 • Debeli i neprozirni tekstil vizuelno i na dodir
 • Debljina štampajućeg dela: 300µ
 • Debljina slabo lepljivog nosača poliestera: 120µ
 • Temperature za štampanje:
  1. 190°C i 50s za prenos dizajna sa sublimacionog papira na S901T
  2. 150°C i 20s za prenos dizajna sa S901T na željenu površinu (može da varira u zavisnosti od površine na koju se prenosi, takođe i od same prese. Ukoliko niste zadovoljni rezultatom probajte sa sledećim parametrima: 165°C i 25s)
 • Štampa je profesionalna, visokokvalitetna i jarkih boja i preciznih detalja
 • Seći sa katerom koji ima funkciju optičkog oka ili makazama
 • Visoka otpornost pranja na 60°C za pamuk i 40°C za poliester
 • Proizvedeno u EU 100%.

Tekstil za sublimaciju (Liberty Patch Subli Print) omogućava sublimacionu štampu na tekstilima svih boja. To uključuje i svetle i tamne podloge od pamuka, poliestera, i pamuk-poliestera.

Generalna pravila

 • Nakon štampe potrebno je sačekati 24h do prvog pranja.
 • Ne koristiti izbeljivač ili druge jake hemikalije.
 • Peglati unutrašnju stranu.
 • Skladištiti na hladnom, suvom mestu, daleko od sunčeve svetlosti.
 • Štampa moguća na svetlim i tamnim površinama (pamuk, poliester, pamuk-poliester).

Priručnik za upotrebu

 1. Odštampajte željeni motiv na sublimacionom štampaču i subliamcionom papiru, sa uključenim ogledalom.                      *Napomena – U slučaju da sečenje radite na Silhouette Cameo kateru potrebno je da dizajn sačuvate u Silhouette Studio programu u A4 formatu, sa uključenim oznakama za sečenje. Oznake za sečenje, kao i dizajn takođe treba da se puštaju u štampu sa uključenim ogledalom. Sačuvan dizajn puštate direktno sublimacioni štampač.
  Ukoliko dizajn sa Subli Print-a sečete makazama, ili nekim drugim katerom dizajn možete sačuvati u Photoshop-u ili nekom drugom programu za obradu slika, i normalno ga pustiti u štampu.
 2. Staviti komad Subli Print-a (S901T) na presu licem gore, a sliku odštampanu u sublimacionom štampaču licem dole na papir Liberty Patch Subli Print (S901T). Preko papira stavite zaštitni papir. Peći na 190°C i 50s, sa slabim pritiskom. Papir skinuti topao.
 3. Ispečenu podlogu možete iseći makazama, ili katerom sa optičkom registracijom.
 4. U slučaju da sečete sa katerom, izaberite da oštrica seče samo film, a ne nosač.
 5. Postavite vašu željenu podlogu na presu, na nju stavite Subli Print (S901T), odvojen od svog poliesterskog nosača, tako da dizajn bude okrenut ka vama.
 6. Potom prekrijte zaštitnim papirom, i pecite na 150°C i 20s (promenljivo u zavisnosti od podloge takođe i od same prese. Ukoliko niste zadovoljni rezultatom probajte sa sledećim parametrima: 165°C i 25s)
 7. Nakon štampe skidajte papir Liberty – Patch Subli Print (S901T) dok je vruć.

Na Mincom youtube kanalu možete naći savete i upustva za rad štampača, presa, mašina i sublimacionih proizvoda. Ukoliko Vam se svideo sadržaj kanala, lajkujte video, komentarišite i podelite ga sa Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Liberty Patch Subli Print je jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Možemo se pohvaliti sa ponudom od preko 1000 proizvoda za sublimacionu štampu. Osim reporomaterijala u našoj ponudi možete pronaći i sublimacione štampače, prese, te ostalu opremu za sublimacionu štampu. To su:

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram. 
Subskrajbujte se na naš Youtube kanal i pratite naše najnovije videe.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?