Liberty Patch Subli Print

Liberty 901

Liberty Patch Subli Print 901

LIBERTY PATCH SUBLI PRINT 901 je papir/tekstil za sublimacionu štampu, bele je boje i namenjen je za štampu na raznim tekstilnim podlogama. Debeo je, neproziran i moguće ga je štampati sa bilo kojim sublimacionim štampačem i sublimacionim bojama. Preporučujemo Sawgrass SG500, SG1000 i VJ628. Štampa je moguća na svakom tekstilu (svetli/tamni, pamuk, poliester).
Dostupan je u formatima A4, A3 i u rolnama.
Tekstil za sublimacionu štampu Liberty 901 idealan je za dizajnersku odeću, sportsku odeću, radne uniforme, ambleme.

Liberty 901

Liberty Patch Subli Print

 • Šifra proizvoda: 901
 • Papir/tekstil
 • Debljina štampajućeg dela: 300µ
 • Debljina folije-nosača: 120µ
 • Temperature za štampanje:
  1. 190°C i 50s za prenos dizajna sa sublimacionog papira na S901T
  2. 150°C i 20s za prenos dizajna sa S901T na željenu površinu (može da varira u zavisnosti od površine na koju se prenosi, takođe i od same prese. Ukoliko niste zadovoljni rezultatom probajte sa sledećim parametrima: 165°C i 25s)
 • Štampa je profesionalna, visokokvalitetna, jarkih boja i preciznih detalja
 • Seći sa katerom AB450 koji ima funkciju optičkog oka ili makazama
 • Visoka otpornost pranja na 60°C za pamuk i 40°C za poliester
 • Proizvedeno u EU 100%.

Tekstil za sublimaciju (Liberty Patch Subli Print) omogućava sublimacionu štampu na tekstilima svih boja. To uključuje i svetle i tamne podloge od pamuka, poliestera, i pamuk-poliestera.

Tekstil za sublimacionu štampu

 • Nakon štampe potrebno je sačekati 24h do prvog pranja.
 • Ne koristiti izbeljivač ili druge jake hemikalije.
 • Peglati unutrašnju stranu.
 • Skladištiti na hladnom, suvom mestu, daleko od sunčeve svetlosti.
 • Štampa moguća na svetlim i tamnim površinama (pamuk, poliester, pamuk-poliester).

Priručnik za upotrebu

 1. Odštampajte željeni motiv na sublimacionom štampaču i subliamcionom papiru, sa uključenim ogledalom.                      *Napomena – U slučaju da sečenje radite na kateru AB450 sa automatskom konturom potrebno je da dizajn sačuvate u programu SignMaster u A4 formatu, sa uključenim oznakama za sečenje. Oznake za sečenje, kao i dizajn takođe treba da se puštaju u štampu sa uključenim ogledalom. Sačuvan dizajn puštate direktno iz katerovog softvera na sublimacioni štampač.
  Ukoliko dizajn sa Subli Print-a sečete makazama, ili nekim drugim katerom dizajn možete sačuvati u Photoshop-u ili nekom drugom programu za obradu slika, i pustiti ga u štampu takođe sa uključenom Mirror opcijom.
 2. Staviti komad Subli Print-a (901) na presu licem gore, a sliku odštampanu u sublimacionom štampaču licem dole na papir Liberty Patch Subli Print (901). Preko papira stavite zaštitni papir. Peći na 190°C i 50s, sa slabim pritiskom. Papir skinuti topao.
 3. Ispečenu podlogu možete iseći makazama, ili katerom sa optičkom registracijom.
 4. U slučaju da sečete sa katerom AB450 sa automatskom konturom, izaberite da oštrica seče samo beli deo papir-tekstila, a ne nosač.
 5. Postavite vašu željenu podlogu (majica, duks, torba i sl.) na presu, na podlogu za štampu stavite Subli Print (901), odvojen od providne folije na kojoj je pričvršćen, tako da dizajn bude okrenut ka vama.
 6. Potom prekrijte zaštitnim papirom, i pecite na 150°C i 20s (promenljivo u zavisnosti od podloge takođe i od same prese. Ukoliko niste zadovoljni rezultatom probajte sa sledećim parametrima: 165°C i 25s)
 7. Nakon štampe skidajte papir Liberty – Patch Subli Print (901) dok je vruć.

Na Mincom youtube kanalu možete naći savete i upustva za rad štampača, presa, mašina i sublimacionih proizvoda. Ukoliko Vam se svideo sadržaj kanala, lajkujte video, komentarišite i podelite ga sa Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Liberty Patch Subli Print je jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Možemo se pohvaliti sa ponudom od preko 1000 proizvoda za sublimacionu štampu. Osim reporomaterijala u našoj ponudi možete pronaći i sublimacione štampače, prese, te ostalu opremu za sublimacionu štampu. To su:

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram. 
Subskrajbujte se na naš Youtube kanal i pratite naše najnovije videe.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?