Paketi sa uzorcima papira

Paketi sa uzorcima papira

Paketi sa uzorcima papira dolaze sa svim papirima koji su u našoj ponudi. Na našem sajtu možete pronaći dva paketa za papire a to su „Paket Forever papiri“ i „Paket sublimacioni papiri“. Paket Forever papiri dolazi sa 14 papira u 8 različitih vrsta za HP štampač sa belim tonerom. Sa ovim paketom možete sami da istestirate Forever papire i odaberete one koji Vam najbolje odgovaraju. Iako više papira može da radi isti proizvod primetiti ćete da se svi papiri razlikuju po načinu i brzini prenosa.

Kao što možete i da pretpostavite najbolji papir za HP laserski štampač jesu A folija i B papir. Ukoliko ste uzeli jedan od naših paketa sa štampačima i prošli našu obuku već ste imali šansu da probate prenos sa A folijom i B papirom. Iako je A folija i B papir najbolji sistem za prenos također je i najskuplji, iz tog razloga odlučili smo da Vam predstavimo i ostale papire koji daju odlične rezlultate te smanjuju cenu proizvodnje jednog proizvoda. Ukoliko koristite laserski štampač upoznati ste i sa cenom belog tonera i uvek želite da uštedite na potrošnji a pri tome da ne gubite na kvalitetu. Našli smo rešenje i za to Forever papirima koji ostavljaju belu pozadinu papira te isključuju beli toner iz upotrebe. Naravno kod ovakvih papira koji ostavljaju belu pozadinu morate da imate adekvatan kater kao što je Silhouette portrait koji takođe možete pronaći u našoj ponudi.

Ukoliko niste zadovoljni sa dugim procesom pečenja A folije i B papira i to smo rešili u ovom paketu. U paketu možete pronaći papire kojima je potrebno SAMO 4 SEKUNDE! za prenos dizajna na majicu. Paketi sa uzorcima Forever papira omogućavaju Vam da sve ovo isprobate uz 4 gratis majice i minimalni ulog.

Paket sa uzorcima Forever papira

Uzorci papira Forever

Ukolko još uvek razmišljate o prvom koraku i kupovini sublimacionog štampača imamo paket i za Vas. Sastavili smo paket od 2 vrste papira, flex i flok papirom, 2 vrste materijala za štampu i prah za pamuk. Sa ovim paketom možete da isprobate sve vrste štampe u sublimaciji. U jednom paketu imate papir za 300 različitih proizvoda i materijala, za pamučne i poliester majice, prišivne ambleme i sjajni, pliš ili mat otisak.

Štampa na majicama Forever papiri

Ukolko još uvek niste sigurni koji štampač bi bio odličan za ono što Vi želite da radite. Uvek možete da nas nazovete i objasnite Vašu viziju a mi ćemo Vam dati savete. Stojimo Vam na raspolaganju sa savetima za štampače i materijale kao što su uzorci Forever papira ili sublimacionih papira a sve ostale informacije možete pronaći i na našoj stranici za savete.

U našoj ponudi možete pronaći veliku ponudu blanko proizvoda za Vaš biznis. Naši proizvodi zanimljivi su za sve fotoranje, radnje sa fotopoklonima, knjižare, online trgovine… Neki od tih prizvoda su:

Ako vas zanima proces rada sa sublimacionim ili Forever papirima uvek možete posetiti naš youtube kanal Mincom d.o.o.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?