Reklamne šolje

Solje reklamne

Reklamne šolje

Reklamne šolje su promo proizvod koji je veoma popularan zbog svakodnevne upotrebe. Šolje kao reklamni materijal uvek ostavljaju mogućnost za efektnu i zapaženu promociju. Mi radimo štampu na šoljama do punog kolora, tehnikom sublimacije. Nakon štampe boje izlaze realne i otisak je dobrog kvaliteta.

Naše reklamne šolje

su dobrog kvaliteta zbog svoje površinske galzure što je bitan preduslov za dobar otisak. Šolje iz naše ponude mogu da se peru u mašini za pranje suđa.

Reklamne šolje

su pogodne za sve vrste promocija u bilo kojoj delatnosti. Možete ih koristiti u interne svrhe u Vašoj firmi ali i iskoristiti ti ih kako biste poklonili neki brendiran proizvod svojim kupcima i korisnicima Vaših usluga.

Reklamne šolje

Bele Reklamne šolje

Magicna solja za stampu

Magične šolje

Solje u boji reklamne

Šolje u boji

Moto solja ljubavna

Moto šolje

Solje reklamne floroscentene

Fluorescentne šolje

Sublimacija na metalnim soljama

Metalne šolje 

Solje u boji sublimacija

Šolje sa prozorom u boji

Reklamne šolje

Staklene šolje

Solje u boji sa kasikom sublimacija

Šolja sa kašikom u boji

Metalik Sedef solje

Sedef reklamne šolje

Smesne solje sublimacija

Smešne šolje

Rucka u obliku zivotinje

Šolje ručka životinja

Solja decija sublimacija

Male dečije šolje

Reklamna solja kockastog oblika

 Šolje kocke

Sublimacione cinije za supu

činije


Reklamne solje sa stampom

Reklamne šolje sa štampom iz naše ponude su proizvod koji Vam pruža mogućnost štampe vrhunskog kvaliteta a malih tiraža. Kod nas možete naći najveći izbor šolja za razne namene i ukuse. U svakom trenutku u našoj ponudi možete pronaći preko 80 različitih modela šolja raznih oblika i boja. Kod nas možete naći bele šolje, magične šolje, sedef šolje, šolje u boji, metalne kao i staklene šolje.

Pored klasičnih šolja na kojima štampamo Vaš motiv tu su i zanimljivi proizvodi kao što su termos za kafu, boca za bicikl, rakijske čašice i krigle za pivo.

Štampu na šoljama ne radimo na jedan komad. Sama štampa na šoljama se radi ukoliko imate želite da štampate veći broj šolja.

Firme, institucije, udruženja, hoteli, kafići i restorani mogu poručiti više različitih šolja kao i različite štampane motive na svakoj šolji. Prednost poručivanja većih tiraža kada su u pitanju šolje sa štampom jeste ta što svaku šolju možemo štampati sa drugim dizajnom.

U našoj ponudi reklamnih materijala možete naći mnoge zanimljive proizvode koji mogu biti inovativan i jedinstven način da reklamirate svoje usluge ili proizvode.

Ostali proizvodi

Reklamne šolje su samo delić proizvoda koje možete pronaći u našoj širokoj ponudi. Pored šolja sa štampom možete potražiti proizvode kao što su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?