Ogrlica za pse

Ogrlica za pse

Ogrlica za pse jedan je od najvažnijih elemenata opreme za pse koji svaki vlasnik mora da ima. Elegantna i jednostavna, ogrlica za pse je napravljena da pokaže jedinstveni stil vašeg psa tokom cele godine. Sa čvrstim kopčama i d-prstenom, ova izdržljiva ogrlica za ljubimce je napravljena da traje dugo.
Ogrlice su crne, uključujući plastične kopče, sa belom površinom na spoljašnjoj strani na koju se može preneti dizajn.

Ogrlica za psa jednostavne su za prilagođavanje uz pomoć odštampanog dizajna, grafike ili imena.
Kako je u pitanju jedinstven proizvod na našem tržištu svakako da će Vaš pas sa našom ogrlicom biti zapažen, a i vi sa njime! Ogrlica za psa kada oštampate dizajn predstavlja i Vaš lični pečat koji ste preneli na svog ljubimca.

Ogrlica za ljubimce može da bude ponuđena prodavnicama opreme za kućne ljubimce

Ogrlica za pse može da se podešava zavisno od veličine psa. Širina ogrlice je 2cm, dužina oglice može da se podešava od 29cm do 46cm. Površina namenjena za štamou je 2cm x 29cm.

Ogrlica za pse

  • Šifra proizvoda: DC0246
  • Tip: Proizvodi za ljubimce
  • Dimenzije ogrlice: 2cm x 29cm/46cm
  • Površina za štampu: 2cm x 29cm
  • Temperatura za ravnu presu: 180 °C
  • Vreme: 100 sekundi

Ako želite da se bavite dizajnom na ogrlicama za pse i štampom, u našoj ponudi možete da pronađete sublimacioni štampač Sawgrass SG500 kao i kompletnu opremu za bavljenje sublimacijom. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas.

Proizvodi za kućne ljubimce su samo od jedan od proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored opreme za sublimaciju imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štamparije. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta.

Posetite nas i zapratite na Instagram i Facebook profilu kako bi uvek prvi saznali za najnovije akcije.

Ukoliko Vas zanima način štampe i tehnika sublimacije posetite naš youtube kanal Mincom doo

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?