Presvlaka za metalna kolica za kupovinu

Presvlaka za metalna kolica za kupovinu

Presvlaka za metalna kolica za kupovinu

Presvlaka za metalna kolica za kupovinu namenjen je da nam pruži zaštitu od mikroba, virusa, bakterija i koje ljudi mogu ostaviti na kolicima za kupovinu. Navlaka za kolica za kupovinu jednostavno će umotati ručku kolica za kupovinu da biste izbegli direktne dodire bakterija na površinama.

Navlaka za kolica za kupovinu može da se učini jedinstvenim, možete ga personalizovati sopstvenim dizajnom sublimacionom štampom. Možete sami osmisliti dizajn i tehnikom sublimacije oštampati, navlaka za ručku kolica za kupovinu biće jedinstvena.

Zanima vas kako koristiti ovaj jedinstveni i praktični proizvod?

Nakon dezinfekcije ručke dezinfekcionom maramicom, presvlaka za metalna kolica za kupovinu se pričvrsti za ručku kolica. Tokom kupovine vi gurate kolica držeći se za navlaku Kada završite sa kupovinom, navlaka za kolica za kupovinu se skine sa ručke i vrati u torbu. Nakon upotrbe možete je oprati ili dezinfikovati i navlaka za ručku kolica će biti spreman za sledeći put kada budete morali da krenete u prodavnicu.

Navlaka za metalna kolica za kupovinu

  • Šifra proizvoda: LQT07C
  • Tip proizvoda: Navlaka za ručku kolica za kupovinu,
  • Materijal: Poliester (Neoprene) sa čičkom
  • Dimenzije: 58*16cm, 3.5mm debljina
  • Temperatura za ravnu presu: 180℃,
  • Vreme: 120 sekundi.

Ova praktična navlaka za kolica za kupovinu može da se koristi za ličnu upotrebu. Ako se bavite sublimacionom štampom, ovaj fenomenalan proizvod možete da ponudite i većim supermarketima, da ga brendirate i da na taj načini oni zaštite svoj kupce.

Navlaka za kolica za kupovinu mogu da se štampaji tehnikom sublimacije, a u našoj ponudi možete da pronađete sublimacioni štampač Sawgrass SG500 kao i kompletnu opremu za bavljenje sublimacijom. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas.

Presvlaka za metalna kolica za kupovinu je samo od jedan od proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored štampača Sawgrass SG500 i opreme za sublimaciju imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štamparije. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta.

Posetite nas i zapratite na Instagram i Facebook profilu kako bi uvek prvi saznali za najnovije akcije.

Ukoliko Vas zanima način štampe i tehnika sublimacije posetite naš youtube kanal Mincom d.o.o.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?