Sublimacione olovke

Sublimacione olovke

Sublimacione olovke su proizvod koji je uvek koristan, ukoliko se bavite sublimacionom štampom.  Klijentima u svakom trenutku možete da ponudite olovke za sublimacionu štampu, jer njih možete sami dizajnirati i oštampati tehnikom sublimacije. Ako se bavite sublimacijom Vašim klijentima možete ponuditi hemijske olovke na kojim štampate njihovo ime ili logotip. Sublimacione olovke su idealan promotivni materijal za sve prilike i namenjene su raznovrsnim ciljnim grupama.  Svaki put kada se koriste reklamne olovke videće se vaš ili klijentov brend, što utiče na promociju, marketing i vizuelni identitet brenda.

Sublimacione olovke se mogu štampati u punom koloru. Glavna prednost ovog načina štampe na olovkama je ta što se svaka olovka može štampati zasebno, sa drugačijim dizajnom. Prednost olovke  je u tome što možete da štampate male tiraže, a da svaka olovka bude zasebno dizajnirana. Ako ste vlasnik knjižare, suvenirnice ili prodavnice unikatnih poklona, štampom na olovkama, Vaši klijenti ili kupci će dobiti unikatne hemijske olovke.

Olovke su ovalnog oblika iz razloga što je taj oblik najadekvatniji za štampu i grejač najlakše prijanja uz olovku a samim tim se boje bolje prenose i dobija se kvalitetan otisak sublimacije. Zato je ovaj tip olovaka odličan izbor za reklamne olovke.

Sublimacione olovke

Sublimacione olovke:

  • Šifra proizvoda: OL2
  • Tip: Hemijske olovke
  • Veličina: 14cm
  • Temperatura: 150 °C
  • Vreme: 15 sekundi

Olovke za sublimaciju su samo jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sublimacione olovke kao i sve ostale naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta, kao i na velike tiraže. Neki od tih proizvoda su i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?