Termo prese za sublimaciju

Termo prese za sublimaciju
Termo prese za sublimaciju

Termo prese za sublimaciju


Termo prese za sublimaciju su specijalizovani uređaji koji se koriste za prenos slike, teksta ili dizajna na različite materijale kao što su majice, šolje, jastučnice, keramički proizvodi i mnogi drugi personalizovani predmeti. Termo prese za sublimaciju rade na principu kombinacije toplote i pritiska kako bi se boja sa specijalnog sublimacionog papira prenela na materijal. Termo prese za sublimaciju obično imaju grejne ploče koje se zagrevaju na određenu temperaturu, često kontrolisanu digitalnim termostatom. One takođe imaju mehanizam za pritisak, koji se može podešavati u skladu sa vrstom materijala i debljinom predmeta koji se sublimira.

Prednosti termo presa za sublimaciju uključuju visoku preciznost prenosa dizajna, brzinu procesa, mogućnost personalizacije različitih predmeta, kao i otpornost boje na pranje. Termo prese omogućavaju profesionalne rezultate i visokokvalitetnu štampu, čineći ih popularnim izborom za razne vrste poslovanja, uključujući štamparije, šivaone, proizvođače suvenira, dizajnere ili vlasnike onlajn prodavnica. Naše termo prese će vam omogućiti da postignete profesionalne rezultate.

Kada birate termo presu za sublimaciju, važno je obratiti pažnju na faktore kao što su veličina grejnih ploča (koje treba da budu dovoljno velike za vaše potrebe), kontrola temperature i vremena, kao i pouzdanost i trajnost uređaja.

Evo nekoliko razloga zašto treba da izaberete naše termo prese za sublimaciju:

  1. Visokokvalitetna izrada: Naše termo prese za sublimaciju su izrađene od čvrstih i izdržljivih materijala, što garantuje dugotrajnost i pouzdanost uređaja. Možete biti sigurni da će vaša termo presa raditi besprekorno tokom dugog vremenskog perioda.
  2. Precizan prenos: Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i ravnomernom pritisku, naše termo prese omogućavaju precizan prenos vašeg dizajna na materijal. Bez obzira na složenost ili detaljnost vašeg dizajna, dobićete oštru i živopisnu sliku.
  3. Jednostavna upotreba: Naše termo prese su dizajnirane da budu jednostavne za upotrebu, čak i za početnike. Intuitivni kontrolni panel omogućava vam podešavanje temperature i vremena prenosa sa samo nekoliko klikova. Nećete gubiti vreme na podešavanje ili komplikovane postupke.
  4. Univerzalna primena: Naše termo prese su prilagođene za različite materijale kao što su pamuk, poliester, keramika, metal i mnogi drugi. Bez obzira na vrstu predmeta koji želite da personalizujete, naše termo prese za sublimaciju će se prilagoditi vašim potrebama.
  5. Bezbednost i zaštita: U ponudi imamo termo prese koje su opremljene sigurnosnim funkcijama kao što su automatsko isključivanje i zaštita od pregrevanja. Možete raditi sa potpunim poverenjem i bez brige.

Pregledajte našu široku ponudu termo presa za sublimaciju. Sa našim kvalitetnim uređajima i vrhunskom podrškom, možete započeti ili unaprediti svoje poslovanje!

Termo prese

U Mincom ponudi možete pronaći više različitih vrsta termo prese za sublimacju ili transfer štampu. Prese sa ravnom površinom za štampu majica ali i drugih proizvoda kao što su keramika, staklo, drvo… U ponudi se može pronaći i kombinovana presa sa dodatkom za štampu na šoljama.

Sublimaciona peć

Sublimaciona štampa sa sublimacionom pećkom daje visok kapacitet rada. Kapacitet do 20 šolja u isto vreme, mogućnost pečenja bez alata samo sa kesicama ili filmom. Idealna za pečenje keramike, šolja, tanjira, drveta, stakla, kamena…

Sublimaciona pećka

Peć za Sublimaciju

Peć za sublimaciju veoma je korisna za sve one koji se bave personalizovanim foto poklonima. Od sada ne morate da štampate svaki proizvod posebno te proizvodi ne moraju biti standardnog oblika!

Prese za kačkete

U Mincom ponudi možete naći tri različite prese za kačkete, uz pomoć kojih tehnikom sublimacije možete štampati logotipe vaših firmi na kačketima. U ponudi imamo Presu za kačkete, Presa za dva kačkete, Presa za kačkete, olovke i etikete

Prese za šolje

U Mincom ponud možete naći više različitih vrsta termo presa za šolje uz pomoć kojih možete štampati tehnikom sublimacije razne motive i dizajne

Prese za olovke

Presa za štampu na olovkama tehnikom sublimacije i lasera namenjena je za štampu na raznim vrstima olovaka. Možete štampati 10 olovaka odjednom ili na komad

Rezervni delovi

Rezervni delovi za termo prese

U našoj ponudi uvek možete naći veliki broj rezervnih delova za sve prese iz naše ponude. Trudimo se da uvek imamo na lageru delove kako bi našim klijentima omogućili siguran rad.

Repromaterijal

Repromaterijal za sublimaciju

Kod nas možete naći veliki izbor repromaterijala za sublimiaciju. Imamo kvalitetne boje za sublimaciju, papir za sublimaciju i svu ostalu opremu koju zahteva sublimaciona štampa za kvalitetan rad.

Termo presa za sublimaciju 3 u 1

Ispunjava zahteve današnje užurbane maloprodajne okoline i takođe je praktično rešenje za upotrebu kao sredstvo za širenje tržišta direktno od kuće.

Ova digitalna preklopna toplotna presa daje konstantnu temperaturu i rezultate tokom celog dana.

Sublimaciona pećka

Koristi se za sve sublimacione proizvode poput šolji, kamena, stakla, keramike, magneta i mnogih drugih. Da li želite da uvrstite više proizvoda u vašu ponudu? Da li želite da pojednostavite proces pečenja sublimacionih proizvoda? Da li želite više profita za mali ulog? Ako je Vaš odgovor da, onda ste na pravom mestu a ovo je peć za Vas.

Peć za sublimaciju

veoma je korisna za sve one koji se bave personalizovanim foto poklonima. Od sada ne morate da štampate svaki proizvod posebno te proizvodi ne moraju biti standardnog oblika! Ubacite i do šest šolja različitih veličina i oblika i Vaša štampa će biti gotova u rekordnom vremenu. Nemojte više gubiti vreme sa pojedinačnim alatima i obezbedite Vašim klijentima veliki izbor različitih proizvoda koji do sada niste mogli da štampate. Od sada možete da štampate razne modele šolja kao što su konusne, kockaste, šoljice za kafu, dečije šolje, 11oz, 8oz, 15oz… ovoj listi nema kraja.

Vakuum prese 3D

je namenjena za štampanje šolja, tanjira, dekorativnih kamenja, magneta, keramičkih pločica i još mnogo drugih sublimacionih proizvoda različitih oblika. Vakuum prese 3D su idealne i za štampanje mnogih drugih proizvoda specifičnih veličina i oblika. 3D vakuumska sublimacija je inovativan postupak u izradi personalizovanih proizvoda. Jednostavan sistem za korišćenje omogućuje Vam potpuno novu dimenziju izrade personalizovanih proizvoda, mogućnost otiska na nepravilne oblike.

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu, takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom.
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Termo prese služe za transfer dizajna ili slike na različite površine. Prese možete da koristite za štampu majica, šolja, majica za mobilni, privezaka, magneta za frižider, satova i još preko 1000 drugih proizvoda. Termo prese za sublimaciju su najbolji način da uz mala ulaganja radite štampu na velikom broju sublimacionih proizvoda. Na termo presama se radi transfer fotografije na željeni proizvod na određenoj temperaturi. Prese odlikuje jednostavan rad i štampa na jedan komad. Preko termo presa možete da radite sublimacionu štampu, štampu uz pomoć fleks i flok folija, štampu preslikačima i novu tehniku sublimacionu štampu na pamuk.

Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?