Termo prese za sublimaciju

Termo prese za sublimaciju


Pronađite savršenu termo presu za svoj sledeći projekat bilo da tek počinjete, želite da se proširite ili pronađete specijalnu termo presu za velike količine štampe. Termo prese za sublimaciju ručne su odlične za poslove koji tek počinju jer nude niske početne troškove i omogućavaju vam da steknete osećaj za industriju. Naučićete da primenite pravu količinu pritiska, vremena i temperature za različite vrste materijala i odeće. Sa druge strane, ukoliko Vam je potrebna visoko produktivna termo presa, u našoj ponudi možete pronaći automatske i poluatuomatske termo prese. Termo prese sa dve radne ploče će sa sigurnošću obezbediti viosku produktivnost.

Nudimo dosta presa za ručno ili automatsko presovanje, ili prese sa funkcijom automatskog otpuštanja, ako je to više vaš stil. Pogledajte naš izbor visokokvalitetnih presa profesionalne klase.

Termo presa 3u1

Termo prese

U Mincom ponudi možete pronaći više različitih vrsta termo presa za sublimacionu ili transfer štampu. Prese sa ravnom površinom za štampu majica ali i drugih proizvoda kao što su keramika, staklo, drvo… U ponudi se može pronaći i kombinovana presa sa dodatkom za štampu na šoljama.

Termo prese za štampu trakica

Termo prese za trakice

Termo prese za trakice, za štampu iz rolne. Presa poseduje dvostrani grejač čime je omogućena dvostrana štampa. Po želji moguće je podešavati jednostrano ili dvostrano zagrevanje u zavisnosti da li je štampa na jednu ili obe strane trake. Sa ovim termo presama povećava se efikasnost.

Sublimaciona peć

Sublimaciona peć visokog kapaciteta za sublimacionu štampu. Kapacitet do 20 šolja u isto vreme, mogućnost pečenja bez alata samo sa kesicama ili filmom. Idealna za pečenje keramike, šolja, tanjira, drveta, stakla, kamena…

Sublimaciona pećka

Peć za Sublimaciju

Peć za sublimaciju veoma je korisna za sve one koji se bave personalizovanim foto poklonima. Od sada ne morate da štampate svaki proizvod posebno te proizvodi ne moraju biti standardnog oblika!

Vakuum prese 3D

Vakuum prese 3D nove generacije za sublimacionu štampu. Razlika između 3D i klasične prese je što 3D presa vrši pritisak uz pomoć vakuuma. Mogu da štampaju i šolje.

PRESE ZA KACKETE

Prese za kačkete

U Mincom ponudi možete naći tri različite prese za kačkete, uz pomoć kojih tehnikom sublimacije možete štampati logotipe vaših firmi na kačketima. U ponudi imamo Presu za kačkete, Presa za dva kačkete, Presa za kačkete, olovke i etikete

Prese za šolje

U Mincom ponud možete naći više različitih vrsta termo presa za šolje uz pomoć kojih možete štampati tehnikom sublimacije razne motive i dizajne

Prese za olovke

Presa za štampu na olovkama tehnikom sublimacije i lasera namenjena je za štampu na raznim vrstima olovaka. Možete štampati 10 olovaka odjednom ili na komad

Termo presa rezervni delovi

Rezervni delovi za termo prese

U našoj ponudi uvek možete naći veliki broj rezervnih delova za sve prese iz naše ponude. Trudimo se da uvek imamo na lageru delove kako bi našim klijentima omogućili siguran rad.

Repromaterijal za sublimaciju

Kod nas možete naći veliki izbor repromaterijala za sublimiaciju. Imamo kvalitetne boje za sublimaciju, papir za sublimaciju i svu ostalu opremu neophodnu za kvalitetan rad.

Ručne termo prese su odlične za poslove koje tek počinju jer nude niže početne troškove i omogućavaju vam da steknete osećaj za industriju. Naučićete da primenite pravu količinu pritiska, vremena zadržavanja i temperature za različite vrste odeće i materijala. Veoma brzo će vam upotreba vaše termo prese za sublimaciju preći u naviku. Ručne termo prese za subliaciju mogu čak da se porede sa automatskim sublimacionim presama

Vremenom će te postati sve efikasniji koristeći Vašu sublimacionu presu.

Ključna prednost ručnih presa za grejanje je što im nisu potrebni vazdušni kompresori.

Naše sublimacione ručne prese su visokokvalitetne prese profesionalne klase.

Termo presa za sublimaciju 3 u 1

ispunjava zahteve današnje užurbane maloprodajne okoline i takođe je praktično rešenje za upotrebu kao sredstvo za  širenje tržišta direktno od kuće.

Ova digitalna preklopna toplotna presa daje konstantnu temperaturu i rezultate tokom celog dana.

Sublimaciona pećka

Koristi se za sve sublimacione proizvode poput šolji, kamena, stakla, keramike, magneta i mnogih drugih. Da li želite da koristite više proizvoda u vašoj ponudi? Da li želite da pojednostavite proces pečenja sublimacionih proizvoda? Da li želite više profita za mali ulog? Ako je Vaš odgovor da, onda ste na pravom mestu a ovo je peć za Vas.

Peć za sublimaciju

veoma je korisna za sve one koji se bave personalizovanim foto poklonima. Od sada ne morate da štampate svaki proizvod posebno te proizvodi ne moraju biti standardnog oblika!. Ubacite i do šest šolja različitih veličina i oblika i Vaša štampa će biti gotova u rekordnom vremenu. Nemojte više gubiti vreme sa pojedinačnim alatima i obezbedite Vašim klijentima veliki izbor različitih proizvoda koji do sada niste mogli da štampate. Od sada možete da štampate razne modele šolja kao što su konusne, kockaste, šoljice za kafu, dečije šolje, 11oz, 8oz, 15oz… ovoj listi nema kraja.

Vakuum prese 3D

je namenjena za štampanje šolja, tanjira, dekorativnih kamenja, magneta, keramičkih pločica i još mnogo drugih sublimacionih proizvoda različitih oblika. Vakuum prese 3D su idealne i za štampanje mnogih drugih proizvoda specifičnih veličina i oblika. 3D vakuumska sublimacija je inovativan postupak u izradi personalizovanih proizvoda. Jednostavan sistem za korišćenje omogućuje Vam potpuno novu dimenziju izrade personalizovanih proizvoda, mogućnost otiska na nepravilne oblike.

Termo prese služe za transfer dizajna ili slike na različite površine. Prese možete da koristite za štampu majica, šolja, majica za mobilni, privezaka, magneta za frižider, satova i još preko 1000 drugih proizvoda. Termo prese su najbolji način da uz mala ulaganja radite štampu na velikom broju proizvoda. Na termo presama se radi transfer fotografije na željeni proizvod na određenoj temperaturi. Prese odlikuje jednostavan rad i štampa na jedan komad. Preko termo presa možete da radite sublimacionu štampu, štampu uz pomoć fleks i flok folija, štampu preslikačima i novu tehniku sublimacionu štampu na pamuk.

Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Posetite i naš youtube kanal Mincom d.o.o. i pogledajte tutorijale vezane za sublimacionu štampu.
Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?