Reklamne table za firme

Table za reklamu

Reklamne table za firme

Reklamne table za firme vam mogu pomoći da na jedinstven način predstavite vašu firmu. Table za reklamu namenjene su za sve firme, ugostiteljeske objekte, hotele i sve poslovne prosotre koji žele da na jedinstven način prezentuju ili jednostavno obeleže poslovni prostor.

U zavisnosti od zahteva i vaših potreba možemo vam ponuditi reklamne table od različitih materijala i različitih dimenzija. Materijali koji se koriste za izradu tabli su od akrila i aluminijuma, koji se ukrasnim ramom i distancerima kače – postavljaju na vaš zid.

Table sa nazivom vaše firme, logom ili natpisom koji želite da istaknete pomoći će vam da kroz još jedan interesantan način predstavite vaš biznis. Table sa nazivom firme idealne su i za osnovne informacije o vašoj kompaniji.

Table za reklamu koje imamo u našoj ponudi rade se tehnikom sublimacije, što znači da će logo ili natpis Vaše firme biti uočljiv i baš onakav kakvog ste ga Vi želeli jer su sublimacione boje vrlo jarke i žive.

Table su savršen proizvod za sve one koji su u potrazi za novim vidom reklamiranja, koje Vam naša firma može ponuditi.

Dimenzije tabli:

13×18, 20×20, A4, A3, 30×30, 30×60, 40×40, 40×50, 40×60 cm.

Reklamna tabla za firme akril
Reklamne table za firme od akrila 
Reklamne table od aluminijuma
Tabla sa okvirom i ram
Reklamne table od aluminijuma

Reklamne table za firme od akrila

Reklamne table od akrila, namenje su za sublimacionu štampu. Sublimacioni akril je poseban materijal pogodan za štampanje sa prenosom toplote uz pomoć termo prese. Površina table od akrila, koja se štampa, je bela i visokog sjaja. To je razlog zašto su boje na akrilu vrlo jasne i žive.

Akril kao materijal sa sobom nosi brojne pogodnosti koje se ogledaju u kristalnoj providnosti i blještavom sjaju, koji osigurava besprekornu svetlosnu propustiljivost table za reklamu i izuzetnu postojanost na atmosferu, a ujedno i ima odlične fizičko-mehaničke osobine.

Table sa nazivom firme, od akrila mogu da se rade sa distancerima i metalnim ramom što omogućava da tabla bude blago udaljena od same površine na koju je nakačena i time omogućava lak pristup za samo održavnaje materijala.

Dimenzije table za reklamu mogu da budu rezličite i po dogovoru kao npr. 13×18, 20×20, A4, A3, 30×30, 30×60, 40×40, 40×50, 40×60 cm. Ukoliko želite elegantno, ekskluzivno da obeležite vašu kompaniju, ovaj tip je idealan za vas.

Reklamne table za firme od aluminijuma

Reklamne table od aluminijuma su još jedan proizvod koji je potreban svakoj firmi za isticanje logoa i naziva firme. Aluminijum je kao materijal oduvek u upotrebi i spram toga je od samog starta svrstan u našu ponudu. Table za reklamu od aluminijuma su postale pogodan reklamni proizvod za svako vreme i svaku lokaciju.

Aluminijumske table sa nazivom firme štampaju se takođe tehnikom sublimacije i uz pomoć termo presa, odštampana aplikacija će zbog sublimacionih boja biti veoma jasna bez obrzira da li želite da radite u jednoj boji ili u punom koloru.

Dimenzije table za reklamu od aluminijuma su sledeće:

15×15, 20×20, 30×30, A4, A3, 30×40, 40×40, 40×50,  40×60 cm.

Tabla za firme bez distancera

Distanceri i ram za reklamne table

Reklamne table za firme mogu da budu pojačane distancerima i ramom koji služe kao držači table. Metalni distanceri i ram se koriste za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu.

U našoj ponudi možete pronaći odlične metalne nerđajuće distancere i ramove – nosače za table različitih veličina koje preporučujemo u zavisnosti od veličine table. Distanceri i ram su odlično i trajno rešenje, a elegantan oblik distancera dodatno nagalašava izgled table za reklamu.

Reklamni aluminijum za firme

Reklamne table za firme samo su jedan proizvod za sublimaciju koji je u našoj ponudi. Kod nas možete pronaći mnoštvo dekorativnih proizvoda kao što su table za reklamu, namenjenih za sublimacionu štampu. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?