Reklamne mini majice

Reklamne mini majice

Reklamne mini majice

Reklamne mini majice spadaju u reklamni materijal iz naše široke ponude proizvoda na kojima štampamo Vaš logo, slogan ili neki drugi dizajn. Male majice su vrhunskog kvaliteta i sašivene su od 100% poliester materijala. Ovaj materijal omogućava štampu tehnikom sublimacije u punom koloru. Ukoliko se odlučite za malo drugačiji način reklamiranja i ukoliko imate nesvakidašnju ideju za marketing ove majice za vino su pravi izbor reklamnog materijala.

Reklamne mini majice

je specijalno tkana i dobrog je kvaliteta. Upitanju je 50% poliester i 50% pamuk materijal. Poliester materijal omogućava štampu punog kolora u vrhunskom kvalitetu. Glavna prednost sublimacione tehnike štampe kojom se štampa na ovaj proizvod je ta što se troškovi štampe ne uvećavaju ako se štampa radi na samo jedan komad.

Ukoliko želite da promovišete novo alkoholno piće, vinariju ili neki drugi brend ove slake majice za vino su pun pogodak. Osmislite slogan ili nam pošaljite Vaš logo i mi ćemo izraditi ove unikatne reklamne mini majice za Vas.

Restorani, hoteli i drugi ugostiteljski objekti mogu poručiti majice kako bi na inovativan i zanimljiv način svakodnevno promovisali svoj lokal i usluge. Svaki posetilac Vašeg objekta će se oduševiti ovakvim dekorativnim proizvodom.

Reklamne mini majice

koriti se i kao poklon kako bi flaša za vino bila što originalnija. Ukoliko tražite majice na veće tiraže možemo da Vam obezbedimo štampu majica za vino sa slikom, tekstom ili dizajnom po želji. Majice su u beloj boji i vrhunskog su kvaliteta. Sublimaciona štampa se vrši bez preslikača gde boja ulazi direktno u teksturu te je na taj način garantovana dugotrajnost pri pranju. Bitno je samo da se majica ne iskuvava.

Sublimaciona tehnika takođe pruža mogućnosti da se radi štampa bilo kog motiva u visokoj rezoluciji sa finim detaljima. Majice sa slikom je savršena za svaku priliku. Originalan poklon će privući pažnju i obradovati onoga kome je namenjen. Poliester materijal omogućava štampu punog kolora u vrhunskom kvalitetu. Glavna prednost sublimacione tehnike štampe kojom se štampa na ovaj proizvod je to što se troškovi štampe ne uvećavaju ako se štampa radi na samo jedan komad.

Reklamne mini majice vino

Majica za vino

Reklamne mini majice za vino namenjena za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetnog poliestera, za dobar kvalitet otiska.
  • Šifra proizvoda: PM01
  • Materijal: Poliester
  • Temperatura za ravnu presu: 185°C
  • Vreme: 120 sekundi
Reklamne mini majice mede

Majica za mede

Reklamne mini majice za mede namenjena za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetnog materijala, za dobar kvalitet otiska.
  • Šifra proizvoda: PM01
  • Materijal: 50% pamuk – 50% poliester
  • Temperatura za ravnu presu: 185°C
  • Vreme: 120 sekundi

Štampa

Ukoliko sami želite da napravite reklamne mini majice sa štampom u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na majice za vino. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Reklamne mini majice

Pored reklamnih majica za vino u našem reklamnom asortimanu možete pronaći mnoštvo zanimljivih i atraktivnih proizvoda kao što su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Cenovnik možete skinuti ovde:

CENOVNIK

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?