MINCOM Katalog 2024

MINCOM katalog 2024 je spreman za preuzimanje!

Nova je godina, što znači da je vreme i za nove proizvode, nove načine da proširite Vaš biznis, kao i za novi MINCOM-ov katalog! U Mincom-u vrednujemo konstantne inovacije i poboljšanja naših proizvoda. Ove godine sa ponosom Vam predstavljamo novine u asortimanu naših štampača, presa, katera, kao i nove opreme za sublimaciju.

Znamo koliko je bitno pronaći proizvode koji funkcionišu specifično za potrebe vašeg biznisa. Zbog toga smo na početku kataloga uključili sadržaj koji sadrži kategorije sa izlisatanim stavkama koje te kategorije uključuju! Na taj način ćete lako identifikovati proizvode koji Vam odgovaraju. Naš online katalog uključuje i linkove, koji će Vas odvesti na stranice željenih proizvoda kako biste odmah mogli da poručite proizvod, da saznate više informacija o njemu ili da nađete slične proizvode.

Ukoliko ste listali naš prošlogodišnji katalog, možda ćete primetiti da smo ubacili mnoštvo novih proizvoda! Podignite sublimaciju na viši nivo sa Katerom 450, i novim papirima za sublimaciju na crnim majicama iz Liberty Subli Print linije!

Nadamo ste da ste podjednako uzbuđeni oko nove godine i novih kataloga koje smo Vam spremili! Postoji mnoštvo stvari za istražiti i naučiti, i sigurni smo da Mincom ima ono što je Vašem biznisu potrebno za uspeh!

Preuzmite MINCOM Katalog 2024 već danas!

A ako Vas zanimaju najnoviji artikli pregledajte katalog NOVIH proizvoda 2024.

Želite brz pregled najčešće poručivanih proizvoda? Mincom FLAJER je za Vas!

Snežne kugle, ljubavni ramovi, novogodišnji ukrasi i slično – ZEP Katalog.

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Na Mincom youtube kanalu možete naći savete i upustva za rad katera, štampača, presa, mašina i sublimacionih proizvoda. Ukoliko Vam se sviđa sadržaj kanala, lajkujte video, komentarišite i podelite ga sa Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Subskrajbujte se na Youtube kanal i budite u toku sa našim najnovijim videima!

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?