Kuhinjske rukavice

Kuhinjske rukavice

Kuhinjske rukavice su jedan od naših najnovijih proizvoda koje izdvajamo u našoj ponudi proizvoda za sublimaciju namenjenih za kuhinju. Kuhinjske rukavice su napravljene od kvalitetnog materijala u kome koža lako diše. Donji deo rukavice je napravljen od materijala otpornog na toplotu a gornji deo rukavice je bele boje i namenjen je za štampu.

Kuhinjske rukavice su idealan izbor ukoliko želite da reklamirate restoran, brzu hranu, ugostiteljske objekte bilo kog tipa. Takođe su odličan odabir za one koji vole da kuvaju i za gurmane. Mogu se iskorisiti kao poklon kao i za promociju proizvoda ili usluge. Rukavice su namenjene i za ličnu upotrebu i na njoj se može štampati bilo koji dizajn ili tekst.

Opremite Vašu radnju ovom unikatnom rukavicom za kuhinju i samim tim će te u Vašoj ponudi imati veoma interesantan poklon.

Kuhinjska rukavica sublimacija

Kuhinjske rukavice

Kuhinjska rukavica je jedan od naših proizvoda koje izdvajamo u našoj ponudi proizvoda za sublimaciju namenjenih za kuhinju.
  • Šifra proizvoda: KUR
  • Dimenzije: 26×15
  • Temperatura za ravnu presu: 185°C
  • Vreme: 120 sekundi
kuhinjske rukavice crno bela

Kuhinjske rukavice crno-bela

Kuhinjska rukavica je jedan od naših  proizvoda koje izdvajamo u našoj ponudi proizvoda za sublimaciju namenjenih za kuhinju.
  • Šifra proizvoda: BST02BK
  • Dimenzije: 17x30cm
  • Površina za štampu: 13.5×14.3cm i 13.5x31cm
  • Temperatura za ravnu presu: 190°C
  • Vreme: 60 sekundi

Štampa

Ukoliko sami želite da napravite kuhinjske rukavice u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na rukavicu. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?