Privesci za kofere

Privesci

Privesci za kofere

Privesci za kofere su još jedna vrsta promotivnog materijala koji ima visoku upotrebnu vrednost. Privesci za kofere na inovativan način promovišu Vaše preduzeće, a pomažu korisniku da raspozna svoj prtljag, tako što upisuje svoje kontakt podatke sa unutrašnje strane, a takođe i u slučaju gubitka prtljaga može da pomogne da se lako dođe do osobe koja je isti izgubila. Torbe označene priveskom ne mogu da ostanu neprimećene, jer veliki broj putnika na svoje torbe kači razne trakica i gumice, pa je privezak za kofere u Vašim bojama na putničkoj torbi veoma primetan detalj.  Uz priveske za kofere Vaša reklama može da obiđe ceo svet.

Zašto ne biste imali reklamu koja ima veliku upotrebnu vrednost i koju korisnici rado nose, a time i Vas promovišu? Privezak za kofere se štampaju specijalnom tehnikom štampe, tehnikom sublimacije. Ova tehnika Vam omogućava štampu na komad, kao i štampu velikih tiraža. Pored ovoga, glavna prednost naše štampe je personalizacija svakog priveska.
Naša firma je proizvođač privezaka za kofere, tako da ih možemo praviti u dimenzijama i oblicima po vašoj želji.
Plastični privezak za kofer

Privesci za kofere – pravougaoni

Pravougaoni privezak za Vaš kofer. Idealan proizvod za reklamiranje, kao i za zaštitu prtljaga od eventualnog gubljenja. Upadljiv privezak će učiniti da lako i brzo prepoznate Vaš kofer u moru drugih. Namenjen za sublimacionu štampu. Privesci su napravljeni od plastike visokog sjaja što omogućava najviši kvalitet štampe. Štampa je obostrana.
  • Šifra proizvoda: PL11
  • Dimenzije: 7x10cm

Privesci za kofere – okrugli

Okrugli privezak za Vaš kofer. Idealan proizvod za reklamiranje, kao i za zaštitu prtljaga od eventualnog gubljenja. Upadljiv privezak će učiniti da lako i brzo prepoznate Vaš kofer u moru drugih. Namenjen za sublimacionu štampu. Privesci su napravljeni od plastike visokog sjaja što omogućava najviši kvalitet štampe. Štampa je obostrana.
  • Šifra proizvoda: PL12
  • Prečnik : 10cm

Plastična kopča za kofer

Plastična kopča je vezivni deo između kofera i etikete za kofere. Zajedno sa etiketom pomažu korisniku da raspozna svoj prtljag, tako što upisuje svoje kontakt podatke sa unutrašnje strane, i na taj način pomažu da se lako dođe do osobe koja je isti prtljag izgubila na aerodromu.
Takođe, može da se koristi kao reklama, i na interesantan način da promoviše Vaš biznis!

Ostali proizvodi

Privesci za kofere su samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode, a ne samo Drvene plakete.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?