Portikla za bebe

Portikla za bebe

Portikla za bebe je praktičan i kvalitetan proizvod namenjen za sublimacionu štampu. Portikla će sasvim sigurno u određenom periodu biti sastavni deo odrastanja vašeg deteta. Naše portikle za bebe izrađene su od izrazito nežnog i čistog pamučnog tekstila i poliestera. Portikla je nežna i mekana za bebinu kožu pa samim tim pruža optimalnu zaštitu odnosno odnos toplotne zaštite i propustivosti koja omogućava da bebina koža diše. Spoljašnja strana portikle za bebe je satkana od poliestera koji omogućava visoko kvalitetnu sublimacionu štampu.

Uz sve prednosti ovih proizvoda portikla za bebu je i domaće proizvodnje. Kako bi portikle za bebe bile originalane i jedinstvene, tehnikom sublimacione štampe moguće je napraviti autentičan dizajn i preneti ga na portiklu. Na taj način čete imati kvalitetan i unikatan komad za vašu bebu. Portikle imamo u tri različite boje: plava, roze i žuta a patent zakopčavanja je sa čičkom. Odličan je poklon za bliske osobe čijoj bebi želite da poklonite nešto originalno za uspomenu.

Tkanje portikle je 50% pamuk i 50% poliester.

plava portikla za bebe

Portikla plava za bebe

  • Šifra proizvoda: PB03
  • Temperatura ravna presa: 185°C
  • Vreme: 120 sekundi
roze portikla za bebe

Portikla roze za bebe

  • Šifra proizvoda: PB01
  • Temperatura ravna presa: 185°C
  • Vreme: 120 sekundi
zuta protikla za bebe

Portikla žuta za bebe

  • Šifra proizvoda: PB02
  • Temperatura ravna presa: 185°C
  • Vreme: 120 sekundi

Ostali proizvodi

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu u našoj ponudi možete da pronađete svu potrebnu opremu. U sublimacionu opremu ulaze sublimacioni štampači, boje, papiri i prese. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?