Zippo upaljač beli

Zippo upaljac

Zippo upaljač beli

Zippo upaljač beli kao poklon za one malo zahtevnije. Metalni upaljač beli namenjen za štampu sublimacionom tehnikom po želji. Zippo dolazi upakovan u metalnu kutijicu i savršen je za poklon.
Upaljač beli može biti poslovni poklon za vaše klijente, a Vama besplatna reklama. Odličan je za promotivne aktivnosti. Može da bude i turistički suvenir ako se na njega odštampa fotografiju turističkog mesta ili znamenitosti.
Štampa se radi tehnikom sublimacije u punom koloru, jasnih i jarkih boja.

Ako Vam treba sličan promotivni proizvod kao upaljač beli , imamo i tabakere sa i bez upaljača za motane cigarete. Zippo upaljači su veoma popularni proizvodi, a prilikom štampe vašeg dizajna ili vaše poruke po želji učinićete ih još popularnijim i jedinstven. Ovi upaljači su simbol dugotrajnosti, tako da vas upaljači iz naše ponude nikada neće ostaviti na cedilu. Kvalitetna metalna kutijica u kojoj dolazi upaljač ga čini idealnim poklonom, a takođe možete da je koristite i kao kutijicu za nošenje vašeg novog omiljenog upaljača.

beli zippo upaljac

Zippo upaljač beli

Kvalitetan  upaljač beli namenjen za štampu tehnikom sublimacije. Izrađen je od kvalitetnog metala, upakovan u elegantnu metalnu kutijicu.
  • Šifra proizvoda zippo upaljač beli: HJ66
  • Boja: Bela
  • Pakovanje: Metalna kutijica
  • Temperatura: 180°C
  • Vreme: 90 sek

Štampa

Ukoliko sami želite da napravite ovakav Zippo upaljač beli sa štampom u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na upaljač. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Ovaj Zippo upaljač beli je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?