Jastuče za termo presu

Termo presa jastuce

Jastuče za termo presu

Jastuče za termo presu alat je koji koristimo pri pečenju tekstila na ravnoj presi. Ukoliko su vam materijali sa rajfešlusom i debljim rubovima stvarali probleme više ne morate da se brinete. Jastuče za termo presu namenjeno je da se uvuče u unutrašnjost majice, duksa, subli trenerke i drugih sublimacionih proizvoda. Jastuče je napravljeno od posebnog materijala koji se neće oštetiti pod presom. Kada stavite jastuče u unutrašnjost proizvoda koji radite primećujete da je proizvod deblji ali to ne mora da vas brine. Zbog mekog materijala u jastučetu pod velikim pritiskom termo prese materijal će se spustiti i dobiti ćete savršen otisak.

Kada je reč o tekstilu sa debelim rubovima, rajfešlusom ili debelim ivicama džepa kod dukseva, jastučić za presu je savršeno rešenje. Ukoliko radite sa ovakvim materijalima bez jastučeta primetiti ćete da vam sublimacioni otisak nije savršen jer nema isti pritisak prese zbog debljih delova ili vam je presa uništila rajfešlus. Jastuče za termo presu rešava taj problem jer kada ubacite jastuče u unutrašnjost materijala sa debelim ivicama ili rajfešlusom jastuče će ravnomerno rasporediti pritisak. Na ovaj način rajfešlus će upasti u meki deo jastučeta a vi ćete dobiti savršeno ravan otisak bez da vam se ocrtaju svi deblji delobi na poleđinu duksa, majice ili trenerke.

Jastuci za presu

Specifikacije

 

  • Šifra proizvoda: JZTP
  • Dimenzije: 40x42cm

U našoj ponudi osim jastučeta za termo prese možete pronaći mnoštvo proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?