Šolja sa drvenom ručkom

Šolja sa drvenom ručkom

Keramička šolja sa drvenom ručkom je visokokvalitetan proizvod namenjen za sublimacionu štampu. Ova šolja je idealna za personalizaciju i pruža mogućnost da stvorite jedinstvene i originalne dizajne. Sa svojim elegantnim izgledom šolja sa drvenom drškom je savršen izbor za svaku priliku. Jedna od glavnih prednosti keramičkih šolja sa drvenom ručkom je njihova izdržljivost. Izrađene od visokokvalitetne keramike, ove šolje su otporne na visoke temperature i mogu se koristiti svakodnevno bez spiranja boje, što keramičke šolje sa drvenom drškom čini praktičnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

Drvena ručka dodaje poseban šarm ovim šoljama. Izrađena od visokokvalitetnog drveta ova drška je udobna za držanje i pruža dodatnu sigurnost prilikom konzumiranja vrućih napitaka. Drvo takođe dodaje prirodan i rustičan izgled šoljama, čineći ih atraktivnim i privlačnim.Idealna je za kafiće, restorane i ugostiteljske objekte koji žele da pruže svojim gostima jedinstveno iskustvo pijenja toplih napitaka. Može se koristiti kao prelep poklon ili suvenir sa personalizovanim dizajnom za posebne prilike, kao što su rođendani ili poslovni događaji.

Može se koristiti u svakodnevnom kućnom okruženju za uživanje u omiljenim toplim napicima. Keramička šolja sa drvenom ručkom je takođe odličan marketinški alat.Kada personalizujete šolje sa svojim logotipom ili porukom, možete ih koristiti kao poklone za klijente, saradnike ili zaposlene. Ove šolje će ne samo promovisati vaš brend, već će i pružiti korisnicima praktičan i upotrebljiv proizvod koji će koristiti svakodnevno.

Karakteristike šolja sa drvenom drškom

Naziv: AMIGO – Šolja sa drvenom ručkom
Materijal: Keramika + drvo
Dimenzija: 9.6 x 8.2cm
Prečnik: Ø8.2cm
Kapacitet: 400ml
Štampa: Pun kolor, tehnikom sublimacije

Ostali proizvodi

Šolja sa drvenom drškom nije jedini proizvod iz nase ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda sa sublimacionim premazom spremnih za štampu. Pogledajte i sublimacione štampače te ostalu opremu za sve profesionalce ali i početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite na kupovinu naših mašina dobijate i besplatnu obuku sa našim inžinjerima koji će Vam objasniti ceo proces rada i proizvodnje proizvoda. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Pogledajte i naše tutorijale na YouTube profilu Mincom doo i načite više o procesu rada sa našim mašinama.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?