Table upozorenja

Table sa oznaka upozorenja

Table upozorenja

Table upozorenja su nešto sasvim novo u našoj ponudi. Mi Vam nudimo mogućnost štampe velikog dijapazona tabli sa oznakama za usmeravanje, upozorenje, signalizacije i još mnogo toga. Izrađujemo sve vrste tabli upozorenja za gradilišta, industrijske objekte, hale, parkinge, čuvaj se psa Table iz naše ponude se štampaju na aluminijumu tehnikom sublimacione štampe. Ova tehnika štampe omogućava štampanje na metalu u malim tiražima i to u punom koloru. Boje koje se štampaju na aluminijumu su veoma postojane i odličnog su kvaliteta. Ova usluga štampe je prvenstveno namenjena firmama, industrijama, institucijama ali i za one koji imaju potrebu da odštampaju određenu tablu u zavisnosti od potrebe. Oznake i upozorenja se mogu upotrebiti i za neke druge svrhe ukoliko Vi imate nekih drugih ideja. Na aluminijumu u okviru ovih formata se mogu štampati i table za pse.

  • Table upozorenja koje proizvodimo su u skladu sa važećim propisima u Republici Srbiji. Znakovi su praćeni smernicama Evropske unije – ISO standardima.
  • Izrađujemo ih u standardnim veličinama ali i u drugim modifikovanim veličinama ukoliko klijent to zahteva.

Kako bi poručili Vašu tablu upozorenja potrebno je samo da nam pošaljete Vaš dizajn i napomene kako želite da tabla izgleda. Po dogovoru sa vama naši dizajneri će se potruditi da naprave pripremu za izradu reklamne table baš po vašoj meri.

table upozorenja

Tabla za upozorenja

Table upozorenja se štampu tehnikom sublimacije. Štampa se na mnogim formatima. Otisak je pun kolor.
  • Šifra proizvoda: ŠOU
  • Materijal: Aluminijum
  • Dimenzije štampe: A5, A4, A3

* Po zahtevu kupaca radimo i mnoge druge dimenzije.

Štampa

Ukoliko sami želite da pravite ovakve table upozorenja u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na metal. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Pored table upozorenja štampe imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?