Alat za savijanje lima

Alat za savijanje lima

Alat za savijanje lima je praktičan proizvoda u našoj ponudi i koristi se za obradu metala. Ovaj alat se koristi za savijanje aluminijuma. Alat omogućava savijanje materijala do formata A3. Pomoću ovog alata možete bez problema da savijete aluminijum ili drugi materijal u stalke za rezervaciju na stolovima, znake obaveštenja i slično. Maksimalna širina materijala za savijanje kod ove vrste alata za savijanje jeste 305mm. Alat je pogodan za savijanje aluminijuma debljine 0.5 i 0.7 mm. Alat za lim je praktičan za upotrebu.

Alat

Savijač za lim

Alat za lim i aluminijum je izrađen od kvalitetnog materijala koji omogućava dobru čvrstinu alata tokom rada.
  • Maksimalni format: A3
  • Materijal: Metal
  • Debljina materijala koji može da savija: 0,5 i 0,7 mm

Štampa na limu

Alat za savijanje lima je samo jedan od artikala u Mincom ponudi. U našoj ponudi možete pronaći sublimacioni štampač Sawgrass SG-500 za štampu na sublimacionim proizvodima kao što su limovi. Štampač možemo preporučiti svima koji štampaju svaki dan i spremni su za štampač koji ne zahteva posebno održavanje i čišćenje. Sawgrass sublimacioni štampač je korak dalje u svetu sublimacije jer ima mehanizam za automatsko čišćenje i održavanje. Ne zahteva rad svakog dana i sam se čisti pa su mu ketridži koje koristi vrlo jednostavni za upotrebu.

Ukoliko ste zainteresovani za limove ili štampače za sublimaciju Mincom tim vam stoji na raspolaganju. Kod nas možete pronaći obuku za pripremu štampe i za samu štampu, kao i savete vezane za odabir štampača ili paketa.

Pored proizvoda kao što je alat za lim imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?