Alat za savijanje lima

Alat za savijanje lima

Alat za savijanje lima je praktičan proizvoda u našoj ponudi i koristi se za obradu metala. Ovaj alat se koristi za savijanje aluminijuma. Alat omogućava savijanje materijala do formata A3. Pomoću ovog alata možete bez problema da savijete aluminijum ili drugi materijal u stalke za rezervaciju na stolovima, znake obaveštenja i slično. Maksimalna širina materijala za savijanje kod ove vrste alata za savijanje jeste 305mm. Alat je pogodan za savijanje aluminijuma debljine 0.5 i 0.7 mm. Alat za lim je praktičan za upotrebu

Alat za savijanje lima

Savijač za lim

Alat za lim i aluminijum je izrađen od kvalitetnog materijala koji omogućava dobru čvrstinu alata tokom rada.
  • Maksimalni format: A3
  • Materijal: Metal
alat za savijanje lima

Štampa na limu

Alat za savijanje lima je jedan od artikala u Mincomovoj ponudi.  U našoj ponudi možete pronaći sublimacioni štampač Sawgrass SG-500 za štampu na sublimacionim proizvodima kao što su limovi. Štampač možemo preporučiti svima koji štampaju svaki dan i spremni su za štampač koji zahteva održavanje i čišćenje. Sawgrass sublimacioni štampač je korak u svetu sublimacije jer ne zahteva održavanje. Ne zahteva rad svakog dana i sam se čisti te i koristi jednostavne ketridže u kojima se nalazi jednostavna boja.

Ukoliko ste zainteresovani za limove ili štampače za sublimaciju mincom tim vam stoji na raspolaganju. Kod nas možete pronaći obuku u pripremi i štampi te savete u odabiru štampača ili paketa.

Pored proizvoda kao što je alat za lim imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?