Fotografija na akrilnom staklu

Fotografija na akrilnom staklu

Fotografija na akrilnom staklu

Fotografija na akrilnom staklu može da se štampa tehnikom sublimacije i izvrsan su proizvod za uređenje modernih enterijera. Na akril može da se štampaju fotografije ili grafika. Akrilne fotografije deo su naše ponude, a svojim interesantnim i nesvakidašnjim dizajnom svakoj prostoriju daju notu savremenosti, originalnosti i elegancije. Savršeno se uklapa s originalnim i zanimljivim zidnim ukrasima.

Fotografija na akrilnom staklu privlači oči zbog efekta dubine i izgleda sjajno u prezentacijskim prostorijama. Zahvaljujući korištenju suvremenih tehnologija štampanja i visokokvalitetnih boja, štampa na akrilu ima lep sjaj.

Slika na akrilnom staklu lagane su, jednostavne za čišćenje i otporne na vlagu, što ih čini idealnim za dnevni boravak, spavaću sobu, kupatilo, pa čak i terasu. Akrilno staklo s grafikom zahvaljujući propusnosti svetla dobija neverovatan 3D-efekt. Akrilne fotografije daje posebnu dubinu vašim najlepšim uspomenama.

Akrilne fotografije zadržavaju sve prednosti klasičnog štampanja. Izrađene su od materijala koji je izuzetno cenjen u dizajnu enterijera. Akril je otporan na oštećenja i ne deformiše se. Površina akrilnog stakla ostaje glatka i otporna na ogrebotine. Akrilno staklo je 50% lakše od tradicionalnog stakla, a boje koje se koriste otporne su na sunčevu svetlost.

Fotografija na akrilnom staklu

Slika na akrilnom staklu

Akrilne fotografije su izvrsna ideja za uređenje modernih enterijera. Zahvaljujući korištenju savremenih tehnologija sublimacione štampe slike na akrilnom staklu su lagane i odlikuje ih visok sjaj
  • Šifra proizvoda: FotoAkril
  • Materijal: Akril, štampa na akrilu
  • Dimenzije: 13×18, 20×20, 30×30, A4, A3, 40×40, 40×50, 40×60 cm.
  • Temperatura za ravnu presu: 180℃,
  • Vreme: 80 sekundi.
  • Lagani pritisak

Fotografija na akrilnom staklu deo su naše ponude. Možete ih pronaći u više različite veličine, tako da ćete sigurno pronaći baš onu dimenziju kakav vam je potrebni! Slike na akrilu pružaju nežnost svakoj prostoriji.

Akrilne fotografije

Slike na akrilu samo su jedan od proizvoda u našoj ponudi, kod nas možete naći i sledeće proizvode:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Štampa na akrilu
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?