Prenosiva termo presa

Prenosiva termo presa

Prenosiva termo presa sa svojim prenosivim dimenzijama omogućava korisnicima sa ograničenim prostorom da lako obavljaju transfer na razne materijale.

Presa jednostavna za korišćenje

Ova mobilna termo presa nije samo praktična već i veoma jednostavna za korišćenje. Nakon što jednostavno podesite parametre, možete brzo započeti svoj posao prenosa sublimacione i dtf štampe na majice, dukseve, jastuke, baby opremu, mdf i akrilne proizvode magnete, prizveske, satove. Takođe, možete štampati na keramičke pločice i aluminijumske table, pružajući vam mogućnost da stvorite potpuno personalizovane proizvode.

Prenosiva termo presa bilo da se koristi za posao ili hobi omogućava vam da izrazite svoju kreativnost na praktičan i jednostavan način.

Prenosiva termo presa – karakteristike

Mobilna termo presa
  • Šifra proizvoda: PTRP25
  • Dimenzije: 30.45×25.4cm
  • Voltaža: 220v
  • Granica temperature: 0-200 ℃
  • Vremenski opseg: 0-999 sec

Mobilna termo presa – način rada

Paljenje: Držimo dugme za paljenje 5s, moramo držati prst prislonjen na tester za paljenje da se ne bi prekinuo proces. Nakon toga se prikaže ciljana temperatura, a zatim ubrzo i trenutna.

Temperatura: Menjanje prikaza temperature sa Farenhajt na Celzijus, pritiskom na plus i minus u isto vreme. Pritiskom na taster zupčanik biramo temperaturu i pomoću +/- možemo lako da podesim tačnu temperaturu, ako držimo tastere temperature,promena će biti brža.

Vibracija: Prenosiva termo presa poseduje 3 frekvencije vibracije. Da bi smo pokrenuli vibraciju, moramo startovati pečenje. Da bi smo znali koliko jaka vibracija nam treba, pre nego sto pritisnemo dizajn, ostavicemo presu u ležištu i pokrenuti pečenje pa zatim podesiti jačinu vibracije na +/-.

Prednosti

Prenosiva termo presa je kompaktni uređaj koji se može lako prenositi na različite lokacije radi presovanja na tekstilnim proizvodima kao što su majice, kape ili torbe. Ova mobilna termo presa ima prednosti kao što su jednostavna upotreba, ekonomska isplativost, višenamenska funkcionalnost pa je pogodna za manje radne prostore ili pokretne usluge presovanja.

  1. Mala težina: Može se lako nositi na različite lokacije.
  2. Jednostavna upotreba: Lagana je za korištenje, dobra za početnike.
  3. Višenamenska: Može se koristiti za različite vrste otiska.
  4. Štedi prostor: Zauzima manje prostora nego stacionarna presa.
  5. Vreme: Presa veoma brzo postigne bilo koju zadatu temperaturu.

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu, takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom.
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Ostali proizvodi

Prenosiva termo presa nije jedini proizvod iz naše ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda za sublimacionu štampu. Pogledajte sublimacione štampače i ostalu opremu za sve profesionalce ali i za početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite za kupovinu naše opreme dobijate i besplatnu obuku od naših inžinjera koji će Vam objasniti ceo proces rada i procesa štampe na sublimacionim proizvodima. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Prenosiva Termo Presa
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?