Zidni satovi od metala

Zidni satovi od metala

Zidni satovi od metala

Zidni satovi od metala za sublimaciju su premazani sjajnim premazom koji omogućuje štampu jarkih boja visokog kvaliteta. Satovi dolaze u jednoj veličini ali sa više različitih podloga. U ponudi imamo tri različite vrste metala, a to su zlatni, srberni i beli metalni sat. Takođe sat dolazi sa ramom u boji trešenje ili bukve.  Namenjeni su za štampu sublimacionom tehnikom štampe. Prednost sublimacione štampe na svim vrstama subli satova jeste ta što na svakom satu možete štampati drugi motiv.

Satovi od metala za sublimaciju mogu biti idealan poklon za rođendan, Vaše najdraže kojima će te pokloniti unikatan poklon sa Vašim dragim slikama. Pored ovih namena satovi mogu biti idealan dekorativan ukras u Vašem domu, kancelariji. Uzimajući u obzir da se dizajn može uklopiti po bilo čijem izboru i da se mogu birati različite podloge kako bi se dobio drugačiji vizuelni doživljaj ovi satovi su nešto što sigurno predstavlja unikat predmet koji nosi uspomene. Štampa na ovim satovi sa satom se može raditi u punom koloru nezavisno od količine proizvoda koji se štampa.

Sat-sa-okvirom-lim

Zidni satovi od metala za sublimaciju

Satovi od metala je pravougaonog oblika i namenjeni su za sublimacionu štampu. Metalna podloga sa prednje strane na koju se nanosi štampa je lakirana što joj omogućava jarke i žive boje. Štampa se u punom koloru.
  • Šifra proizvoda: RAM2
  • Dimenzije: 22.5x32cm
  • Boje rama: bukva i trešnja
  • Vrste Zidni satovi od metala: srebrni, zlatni, beli
  • Temperatura za ravnu presu: 185°C
  • Vreme: 120 sekundi

Ostali proizvodi

Zidni satovi od metala je samo jedan u nizu proizvoda koje možete naći u našoj ponudi vezanih za sublimacionu štampu. Pored ovih ramova sa satom imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni i inovativni za Vašu foto radnju, fotokopirnicu, knjižaru ili štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a ono što ih izdvaja jeste što ih možete štampati na jedan komad u punom koloru visokog kvalitete štampe. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?