Transfer papir za pamuk bez praha – NOVO

Sublimacioni transfer papir za pamuk bez praha

Sublimacioni transfer papir za pamuk bez praha omogćava izvanrednu oštirinu, boju, postojanost i kvalitet na pamuku. Sublimacioni transfer papir je namenjen za štampu vektorskih crteža, ilustracija, tamnih tonova, logotipa ili tekstulanih elemenata. Papir ne upija boju, već boja ostaje na površini papira, pa savetujemo da ne dodirujete otisak nakon štampe.Transfer papir za pamuk ima odličan otisaki i jake boje.

Sublimacioni papir za pamuk  u svom sastavu ima dodatni premaz od Subli folije koja mu omogućava upotrebnu SubliSplash boja. Ukoliko se koristite SubliSplash boje otisak će biti kvaitetniji i intezivniji.

Sublimacija na pamuk je inovativna tehnika prenosa otiska na pamučne bele i svetle majice. Ova tehnika prenosa otiska na pamučne majice idealna je za foto-radnje, knjižare, radnje sa personalizovanim proizvodima, štamparije, poklon shopove i one firme koje se bave štampom velikog broja tekstila.

 

Sublimacioni papir za pamuk A4

Sublimacioni Transfer papir za pamuk bez praha A4 

Sa novim A4 papirom za pamuk Vam više neće biti potreban sublimacioni prah. Time dodatno pravite uštedu vremena i novca.
 • Šifra proizvoda: TPP1
 • Dimenzije: 21 x 29.7 cm
 • Pakovanje: 100 kom
Bez praha papir za pamuk A3 fotmat

Papir za pamuk bez praha A3

Transfer papir za pamuk bez praha A3 je visokokvalitetan papir namenjen za štampu pamučnih proizvoda
 • Šifra proizvoda:TPP2
 • Dimenzije: 29.7 x 42 cm
 • Pakovanje: 100 kom
Transfer papir za pamuk iz rolne bez praha

Sublimacioni Transfer papir za pamuk bez praha iz rolne

Uz pomoć rolne imate mogućnost šampe više proizvoda od jednom. Takođe možete štampati preko cele površine majica.
 • Šifra proizvoda:TRP3
 • Dimenzije: 1.5x105m

Sublimacija na pamuk – Sublimacioni transfer papir za pamuk bez praha

Transfer papir za pamuk služi za prenos odštampanog otiska na majicu. Zahvaljujuči novoj tehnologiji papira i njegovim svojstvima sada nakon štampe nećete više morati provlačiti otisak kroz prah. Ovim se skraćuje vreme potrebno za štampu  majice.

Niska cena

Kompletna kalkulacija troška A4 otiska je veoma povoljna po jednom komadu majice. U tu kalkulaciju uračunat su papir i boja. Sa takvom kalkulacijom lagano možete konkurisati bilo kojoj tehnici štampe.

Postupak rada

Detaljan prikaz postupka rada u koracima:

 1. Ubaciti papir u Epson ili Ricoh sublimacioni štampač i podesiti potrebna podešavanja za foto kvalitet kako bi dobili najbolje rezultate.
 2. Kod Ricoh štampača potrebno je okrenuti glatku belu stranu  na dole, dok kod Epson štampača bela strana ide okrenuta ka vama.
 3. Odštampati na trasnfer papir za pamuk bez praha pripremljen dizajn(štampa u ogledalu)
 4. Staviti papir na određenu pamučnu majicu (bele ili svetle majice)
 5. Preko transfer papira za pamuk staviti termo otporni papir il iteflonsku podlogu, (ako radite štampu na majicama) da se slika ne bi prenela na gumu i ploču prese
 6. Parametri za presu: 200°C i vreme na 15 sekundi ( U zavisnosti od kvaliteta presa vreme može da varira i potrebno je primeniti jači pritisak. Vreme testirati okvirno od 15 do 20 sekundi)
 7. Potrebno je brzo bez zastajanja odvojiti papir od majice.

Održavanje

Postupak pranja i održavanja sublimacijskih majica:

 1. Pre pranja majicu izvrnuti naopačke
 2. Maksimalna temperatura pranja 40°C. Koristiti samo prašak bez omekšivača
 3. Ako je neophodno peglanje, peglati samo sa zadnje strane, nikako preko štampe

Youtube kanal Mincom

Na Mincom youtube kanalu možete naći savete i upustva za rad štampača, presa, mašina i sublimacionih proizvoda. Ukoliko Vam se svideo sadržaj kanala,  lajkujte video, komentarišite i podelite ga sa Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Transfer papiri za pamuk bez praha su samo jedni od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?