Olovka za kater

Olovka za kater

Olovka za kater je izuzetna alatka koja vam omogućava da svojim projektima pomoću ukrasnih folija dodate prelepe dizajne! To je čini savršenim alatom za kreiranje personalizovanih pozivnica, čestitki, razglednica i sličnih projekata! 

Ova usb toplotna olovka je izuzetno svestrana! Može se koristiti sa širokim spektrom materijala, uključujući sve tipove folija, razne vrste papira, kartona, vinila, i još mnogo toga! Bilo da ste profesionalac ili hobista, ova usb olovka za toplotno foliranje je alat koji jednostavno morate imati za dodavanje premium efekta vašim kreacijama.

USB olovka za kater

USB olovka za kater

  • Naziv: Toplotna olovka
  • Šifra: CEFLP-BL
  • Boja: Svetlo plava
  • Težina: 69g
  • Dimenzije: 1,5cm x 6,3cm

Dizajnirana je da besprekorno radi sa raznim vrstama katera, poput Silhouette Cameo 4, Brother, Cricut Maker… Ova olovka će vam omogućiti da kreirate tanke, kompleksne i detaljne dizajne koji će sigurno impresionirati sve!

Još jedna odlična stvar u vezi sa ovim proizvodom je njena lakoća upotrebe. Jednostavno priključite olovku u USB port računara, kliknite dugme i sačekajte da se olovka zagreje. Kada bude spremna, možete je pustiti u rad koristeći softver za dizajn po vašem izboru! A ukoliko ste talentovani za crtanje, olovka za kater se može koristiti i ručno, bez katera, i time vam omogućiti da dobijete jedinstvene ručno nacrtane dizajne od folije!

USB olovka – način rada

Proces kojim ova olovka prenosi otisak se zove toplotno foliranje.
Toplotno foliranje je proces koji omogućuje precizno i jednostavno dodavanje metalik folija na sve vaše projekte. Za ovu tehniku koristi se usb toplotna olovka koja zagreva foliju i pomoću pritiska je prenosi na površinu materijala, stvarajući prekrasan i trajan metalik efekat!

Olovka za kater se može koristiti sa svim tipovima folija, što pruža neograničene dizajnerske mogućnosti
• Može se koristiti rukom, bez katera, za unikatne dizajne!
• Pruža svetlucave efekte profesionalnog kvaliteta!
• Kompatibilna sa većinom katera, što uključuje Silhouette Cameo 4, Brother, Cricut Maker i mnoge druge.

 

Toplotno foliranje može biti skup i dugotrajan proces, posebno ako koristite tradicionalne metode prenosa folije. Sa ovom olovkom možete kreirati prelepe dizajne profesionalnog izgleda uz samo delić cene!

Olovka za ukrašavanje sa folijama

Sve u svemu, ovo je neverovatan alat koji je savršen za svakoga ko voli kreativne poslove. Olovka za kater je jednostavna za upotrebu, svestrana, isplativa i napravljena da dugo traje. Dakle, ako tražite način da svoje zanate podignete na viši nivo, obavezno pogledajte USB olovku za toplotno foliranje!

Ako tražite još neke proizvode za kater, preporučujemo vam sledeće proizvode:

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Na Mincom youtube kanalu možete naći savete i upustva za rad katera, štampača, presa, mašina i sublimacionih proizvoda. Ukoliko Vam se sviđa sadržaj kanala, lajkujte video, komentarišite i podelite ga sa Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Subskrajbujte se na naš Youtube kanal i pratite naše najnovije videe.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?