Termo sublimacioni foto štampač u boji

foto printeri

Termo sublimacioni foto štampač u boji

Termo sublimacioni foto štampač u boji za štampu fotografija vrhunskog kvaliteta uz obezbeđen servis i podršku.. Kvalitet fotografije odštampane na foto štampač je kao na velikim mašinama za izradu fotografija. Foto štampač ima nisku cenu uz odličan kvalitet štampe. U ponudi imamo foto printere Ciaat i Shinko. Naši foto printeri nude pouzdan rad i vrhunske su izrade. Štampaju do 50.000 fotografija bez servisa.

Termo sublimacioni štampač u boji za izradu fotografija imaju metalno kućište i vrlo su izdržljivi. Od nas možete očekivati kvalitetnu podršku, savete i servis. Prednosti u odnosu na inkdžet su što na termo sublimacionim štampačima ne može doći do zapušavanja glave i sličnih problema. Kvalitet je uvek isti i ne može doći do promene. Ciaat i Shinko foto printeri će Vam pružiti udoban rad i kvalitetnu fotografiju po najboljoj mogućoj ceni.

Prednost naših foto štampača je najpovoljnija cena na tržištu, obuka na korištenje i servis. Fotoprinteri su jednostavne mašine koji u malom vremenskom periodu mogu da odštampaju veliku količinu slika uz minimalnu pripremu u programu po vašoj želji.

foto printer shinko 2145

Termo sublimacioni foto štampač u boji Shinko S2145

Shinko S2145 foto štampač je pouzdan i proveren printer koji dugo imamo u ponudi. Odlikuje ga izrazita izdržljivost i kvalitet štampe. Povoljna cena fotografije i pouzdanost čine ga odličnim izborom za štampu fotografija na terenu. Pročitajte više detalja o ovom kvalitetnom foto printer…

Foto printer cijat

Termo sublimacioni foto štampač u boji Ciaat CTP 3010

Ciaat CTP 3010 foto štampač je pouzdan i proveren printer koji dugo imamo u ponudi. Odlikuje ga izdržljivost, brzina i kvaliteta štampe. Povoljna cena fotografije i pouzdanost čine ga odličnim izborom za štampu fotografija na terenu…

Ali, Ciaat CTP-3010 će štampati fotografije, brzo, kvalitetno i one će biti trajne, jer su otporne na vlagu. Te osobine ga svrstavaju u idealan foto-printer za profesionalnu upotebu, namenjen terenskim fotografima, foto-radnjama i knjižarama.

U našoj ponudi možete pronaći mnoštvo dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Ukoliko trebate reklamni materijal u našoj ponudi možete naći promo materijal kao što su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?