Mašina za plastifikaciju

Laminator

Mašina za plastifikaciju

Mašina za plastifikaciju ili laminator radi na principu spajanja dva komada plastike zajedno sa papirom u sredini. Ovaj proces se koristiti kako bi se očuvao kvalitet materijala koji se plastificira. Kada je proizvod plastificiran zaštićen je od vlage, prljavštine, cepanja ili sečenja. Mašina za plastifikaciju se najčešće upotrebljava kod proizvoda kao što su posteri, plakati, transparenti, mape, uputstva i signalizacije koje se koriste u školama i kancelarijama. Mašina za plastifikaciju takođe može da se koristi za fotografije, vizit karte, članske kartice itd. 

U našoj bogatoj paleti proizvoda potrudili smo se da odgovorimo i na zahtev potrošača koji koriste xerox štampu iz formata 33×48.8cm. Oni će moci sa toplom i hladnom laminacijom da urade svoje poslove sa folijama od 28 mikrona. Mašina koju nudimo može da laminira u isto vreme obostrano ili po želji samo jednu stranu. Mašina je savršena za plastificiranje proizvoda kao što su vizit karte, pozivnice za slavlja, katalozi, brošure i tome slični proizvodi. Mašina za plastifikaciju na sebi ima samoštelujući sistem pritiska valjka, uz pomoć koga ćete moći da podesite pritisak koji Vama odgovara.

Mašina za plastifikaciju

Mašina za plastifikaciju

  • Laminator
  • Šifra proizvoda: S3510
  • Vreme za zagrevanje: 3 min
  • Materijal: Plastika i metal
  • Brzina plastificiranja: 1.5m/min
  • Maksimalna debljina: 2-3mm
  • Širina ulaza: 32-33cm

Zašto je ova mašina za plastifikaciju za vas?

Ova mašina za plastifikaciju je idealna za Vas ukoliko ste početnik. Bila bi Vam prvi korak u razvoju Vašeg biznis plana. Pruža vam veoma povoljno plastificiranje proizvoda kao što su plakati, transparenti, mape. Možete čak plastificirati i Vaše vizit karte ili fotografije. Plastificiranje proizvoda čini proizvod jedinstvenim i lepim. Ukoliko imate fotoradnju, radnju sa personaliovanim proizvodima ili svom brednu želite da date jači identitet onda je ova mašina pravi izbor za Vas.

NL-03
NL-05

Mašina za plastificiranje dolazi sa tri režima rada:

  1. Dvostrano toplo plastificiranje
  2. Jednostrano toplo plastificiranje
  3. Hladno plastificiranje

Uz pomoć režima kao što je dvostrana plastifikacija nećete imati više muka da prvolačite jedan proizvod dva puta kroz mašinu, a uvek je tu i jednostrana plasifikacija za proizvode kao što su mape i fotografije. Kako bi plastificirali obostrano potrebno je na mašini postaviti rolnu filma na vrh mašine i na dno. Dvostrana plasifikacija čini proizvod ravnim, otpornim na habanje, tečnost i oksidaciju i poboljšava sam kvalitet proizvoda.

Mašina je veoma precizna, instalacija filma je dosta olakšana u odnosu na konkurenciju i dolazi sa LED ekranom uz koji ćete vršiti sve operacije na ovoj mašini.

Laminator karakteristike

Ostala oprema

Laminator je samo jedna od mašina u našoj ponudi, pogledajte i ponudu mašina za bedževe, priveske, magnete i još mnogo toga. Ukoliko Vas zanima cena naših mašina registrujte se na naš sajt i skinite cenovnik sa svim proizvodima. Osim mašina u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimacionu i lasersku štampu, repromaterijal i obuku. Ako ste zainteresovani ili se odlučite na kupovinu naših mašina dobijate i besplatnu obuku sa našim inžinjerima koji će Vam objasniti ceo proces rada i proizvodnje proizvoda. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Zapratite nas našem YouTube profilu Mincom doo i nađite više o procesu rada sa našim mašinama.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?