Kutija za metalne i drvene priveske

Metalni i drveni privesci

Kutija za metalne i drvene priveske

Kutija za metalne i drvene priveske je idealna stvar ukoliko želite nekome da poklonite kvalitetan metalni ili drveni(mdf) privezak. Od sada u Mincom ponudi imamo poklon kutije za priveske koje će dodatno ulepšati Vaš poklon. Kutija za metalne i drvene priveske je napravljena od crnog kartona i punjena je sa plišanim crnim sunđerom dok je presvučena providnom folijom. Od sada svojim klijentima pored kvalitetnog metalnog priveska možete da nudite i kutije za priveske koje su im zasigurno potrebne. Te ukoliko ste vlasnik fotoradnje, radnje sa presonalizovanim proizvodima ili gift šopa onda je ovo idealan proizvod za vas. Proširite Vaš asortiman sa unikatnim proizvodima koje Vam nudi Mincom kompanija.

Kutija za metalne i drvene priveske

Kutija za priveske

  • Šifra proizvoda:
  • Dimenzije: 50 x 75 mm

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu, takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom.
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Ostali proizvodi

Kutije za metalne i drvene priveske nisu jedini  proizvod iz naše ponude, kod nas možete pronaći i druge proizvode i materijale poput sublimacionih papira, papira za pamuk sa prahom ili bez praha, sublimacionih šolja, satova, privezaka. Sve ove proizvode možete štampati uz pomoć sublimacionih štampača A4 formata poput Sawgrass SG500 te njihove pakete možete detaljno pogledati na našoj stranici. Ukoliko vaš interesuje UV štampa i štampa na hemijskama, upaljačima i svim reklamnim materijalima onda za Vas imamo novi najkompaktniji UV štampač po super ceni. Sa paketom dobijate i tri boje. U ponudi imamo i presu za kačkete, olovke i etikete 3u1, uz pomoć koje ćete moći štampati na svim tim proizvodima.

Pogledajte još neke druge naše sublimacione proizvode:

  1. Šolje za sublimaciju
  2. Puzle
  3. Majice pamučne
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?