Krpica za naočare

Krpica za naočare

Krpica za naočare je nov proizvod u našem asortimanu. Materijal od kojeg je napravljena krpica za naočare je mikrofiber koji zadovoljava potrebe optičarskih radnji. Takođe, mikrofiber krpica se može koristiti za auto staklo, monitor, fotografski objektiv i za druge slične namene. Sastav materijala ima idealne proporcije poliamida i poliestera tako da na površini koju briše ostavlja antistatik film koji štiti izbrisanu površinu od prašine.

Staklo i druge staklene površine se prljaju svakodnevno, što je i logično. Jednostavno brisanje o pamučnu majicu ili uklanjanje nečistoće prstima svakako pomaže, ali postoje i mnogo bolje metode. Kako biste najbolje očistili staklenu površinu najbolje je da se koristi krpica za naočare.

Za razliku od drugih materijala, mikrofiber krpica za naočare nežno čisti osteljivo staklo. Ovom krpom ne možete izgrebati staklenu površinu. Mikrofiber krpica za naočare privlači ulja i prljavštinu koja se nalazi na površini stakla i u potpunosti ih uklanja. Peškir ili drugi materijal bi ih recimo, samo razmazao.

Posle svake upotrebe potpopite krpu u toplu vodu sa malo sapuna kako se prljavština koja je ostala na njoj ne bi sledeći put razmazivala po staklu koji budete čistili. Ukoliko je staklena površina mnogo zamazana ili zaprljana, dodajte malo vode. U vodu ne stavljajte nikakvo sredstvo za čišćenje.

Koristi se u marketinškim kampanjama, promocijama, kao suveniri ili kao poklon za svaku priliku.

krpica za naocare za sublimaciju

Specifikacija

Krpica je namenjena za sublimacionu štampu. Izrađena je od najkvalitetnijih materijala koji omogućavaju idealnu moć čišćenja ove krpice.
  • Šifra proizvoda: PJB01
  • Dimenzije: 15x18cm
crvena krpica za naocare

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?