Mašine za bedževe

Mašine za bedževe

Mašine za bedževe sadrže alate za kvalitetnu i brzu izradu bedževa različitih veličina i oblika. Dolaze sa modlama za bedževe i seckalicom. Mašine za izradu beževa vam daju mogućnost da brzo i jednostavno napravite bedževe koristeći određenu modlu i sekač. Bedž se najčešće koristi kao efikasno marketinško sredstvo, ali vremenom njegova uloga prevazilazi očekivanja te počinje da se koristi i u mnoge druge svrhe. Danas bedž možete ugledati na koncertima, mitinzima, svadbama, momačkim i devojačkim večerima, skupovima ili reklamnim kampanjama. Bedž je izradjen od limenih elemenata povezanih u jednistvenu celinu.

Vaš motiv se štampa na papiru i presvlači tj. plastificira providnom sjajnom folijom čiji je zadatak zaštita bedža u zavisnosti od uslova eksploatacije. Debljina folije je 12 mikrona. Bedževi su mali ukrasi na nekom delu odeće koji mogu da prenesu poruku, izraze stav ili protest – politički recimo, ispričaju neku šalu. Mogu se koristiti kao suvenir, originalan poklon, za političke kampanje, razne promocije, venčanja ili rođendane. Cilj je da skrenu pažnju, obogate i učine zanimljivim to što nosite. Bedževi su postali novi pokretni medij! U našem asortimanu imamo više mašina za bedževe. Zavisno od Vaših potreba, možete se odlučiti za jedan od paketa.

Mašine za izradu bedževa imaju sledeće karakteristike:

 • Kvalitetna izrada
 • Velika brzina rada

Mašine za bedževe se sastoje od:

 • Seckalice
 • Modle za bedževe
 • Mašine za sklapanje bedževa – Bedžomat

Pored mašine Vam treba samo laserski, inkdžet ili foto štampač i spremni ste za izradu bedževa vrhunskog kvaliteta!

Mašina za bedževe B700

Modle za bedževe B700

Sekač za bedževe

U ponudi imamo sledeće pakete:

 1. Mašina za bedževe Kina (pravi bedževe 58mm sa mogućnošću poručivanja raznih veličina modli i bedževa)
 2. Mašina za bedževe B700 (pravi bedževe dimenzije 59mm sa iglicom, magnetom, otvaračem ili ogledalom)
 3. Mašina za bedževe B700 (multifunkcionalna mašina – pravi bedževe 25mm (sa iglicom ili magentom), 38mm (sa iglicom ili magentom), 59mm (sa iglicom, magentom, ogledalom ili otvaračem)
 4. Mašina za bedževe B500 (pravi bedževe dimenzije 75mm (sa iglicom, magentom ili ogledalom)

Uz malo kreativnosti možete doći do odlične zarade. Bedžomat je idalan dodatni izvor prihoda za grafičke radnje, fotokopirnice, knjižare i sve kreativce.

1. Mašina za bedževe Kina

Ova mašina za pravljenje bedževa je kineska i pruža jednostavan i kvalitetan rad za izradu bedževa. Imamo veličinu bedža 58mm, ali ukoliko želite, možemo poručiti specijalno za Vas sledeće veličine:

 • 25, 32, 44, 55 i 75 mm – okrugli bedževi i modla
 • 35 i 55 mm – kvadratni bedževi i modla
Mašina za bedževe 58mm

2. Mašina za bedževe B700

Ovaj paket se sastoji od sekača, modli i mašine B700 za izradu bedževa. Paket je pogodan za izradu bedževa veličine 25, 38 i 59mm. Mašina i repromaterijal su novi proizvodi EU proizvođača. Elementi iz kojih se sastoji bedž su prednji metalni deo na koji se stavlja dizajn, zaštite koja čuva sliku od oštećenja i od metalne poleđine sa iglom, magnetom, otvaračem za flaše ili sa poleđinom na kojoj se nalazi ogledalo.

Mašina za izradu bedževa B700 pruža mogućnost da napravite više različitih veličina bedževa čime se širi Vaša ponuda klijentima. Veoma jednostavna izrada bedževa sa kvalitetnom mašinom i kvalitetnim repromaterijalom. U samo par koraka, bez muke Vaš posao je završen, a klijenti zadovoljni.

Mašina za izradu bedževa B700

3. Mašina za bedževe B700

Mašina za bedževe B700

4. Mašina za bedževe B500

Ovaj paket se sastoji od sekača, modli i mašine B500 za izradu bedževa. Paket je pogodan za izradu bedževa veličine 75mm. Mašina i repromaterijal su novi proizvodi EU proizvođača. Elementi iz kojih se sastoji bedž su prednji metalni deo na koji se stavlja dizajn, zaštite koja čuva sliku od oštećenja i od metalne poleđine sa iglom, magnetom ili sa ogledalom.

Prednost mašine B500 je veoma jednostavna izrada bedževa. Rad na ovoj mašini je vrlo kvalitetan kao i repromaterijal koji imamo u ponudi. U samo par koraka Vaš posao je završen!

Mašina za bedževe B500

Za sva pitanja nam se obratite. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku. Ako Vam treba savet, javite nam se i pružićemo svu neophodnu pomoć.

U našoj ponudi možete pronaći mnoštvo dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru ili štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?