Markeri za sublimacione proizvode

Markeri za sublimacione proizvode

Markeri za sublimacione proizvode

Markeri za sublimacione proizvode pravi su hit u svetu sublimacije. Do sada ste imali priliku da štampate Vaše slike i da ih pomoću termo prese zapečete na šolji. Markeri za crtanje predstavljaju novinu i revoluciju kada je u pitanju štampa na šoljama ili majicama. Pomoću ovih markera mališani i kreativci mogu sami crtati na svojoj šolji. Koliko puta ste poželeli da crtate na šolji ili nekom drugom keramičkom predmetu. Od sada je to moguće. Markeri za sublimacione proizvode dolaze u kompletu od 7 boja.

Ono što je velika prednost jeste da Vam za crtanje sa ovim markerima treba jedino keramička bela šolja koja je unapred premazana i pripremljena za sublimaciju. Odaberite omiljenu boju, motiv i pokažite svoju kreativnost. Možete iskoristiti svoju maštu i odštampati svoju mini bojanku na beloj šolji pa specijalnim markerima za sublimaciju obojiti baš onako kako želite. Nakon crtanja ovi specijalni sublimacioni markeri se suše u roku od samo par sekundi. Ne morate je dodatno izlagati velikoj temperaturi kako bi se boje na njoj zadržale i zapekle. Iskoristite neverovatnu ponudu i poručite ove unikatne hit markere za sublimacione proizvode sa gratis šoljama.

Sublimacioni markeri

Markeri 

Markeri za sublimacione proizvode idealni su za više vrsta materijala. Ostavljaju otisak na keramici, šoljama, tkanini, tanjirima…
  • Šifra proizvoda: CB02-7c
  • Dimenzije: 13cm
  • Temperatura: Nije potrebno izlagati temperaturi nakon crtanja, boja se brzo suši i dugotrajna je
  • Boje: Crvena, Zelena, Žuta, Narandžasta, Crna, Plava i Roza

Ovi neverovatni markeri za crtanje su samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

  • Šolje za sublimaciju
  • Satovi za sublimaciju
  • Torbe namenjene za sublimacionu štampu

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Flomasteri za crtanje na šolji

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?