Baby prekrivač

Baby prekrivači


Baby prekrivač je proizvod specijalno odabran za naše najmlađe.Ovaj veliki baby prekrivač je napravljen od velvet materijala i savršen je za nežnu bebinu kožu.

Jednostavna izrada ga čini veoma pouzdanim i izdržljivim za upotrebu. Ovaj dobro upijajući prekrivač se može koristiti i za pokrivanje bebe nakon kupanja. Gornji sloj napravljen je od mekanog poliestera za sublimacionu štampu.

Napravite jedinstven dizajn za svoju bebu.

Za štampu na Baby prekrivačima trebaće vam:

Prekrivač za bebe za sublimaciju, bebi peškir, baby peškir, baby proizvod, za bebe prekrivač

Baby prekrivač

Mekani prekrivač za bebe savršene veličine koji će vam biti pri ruci kada je beba spremna za kupanje.

 

  • Proizvod: Baby prekrivač
  • Šifra: MT76101
  • Materijal: Velvet (Somot, pliš)
  • Veličina:  60*38*28 cm
  • Boja: Bela

Ne zaboravite da se opskrbite baby prekrivačima i peškirima za umivanje koji su mekani i prilagođeni vašoj deci.

Iako se nekad roditelji možda pitaju da li im zaista trebaju prekrivači i peškiri koji su dizajnirani specijalno za bebe, većina smatra da su sretni što ih imaju u svojoj kolekciji. Pored toga, baby prekrivač je manji i mekši od peškira za kupanje za odrasle, što olakšava brzo umatanje deteta nakon kupanja.

Bebe se lako prehlade, zbog čega je važno imati topao, mekan prekrivač za bebe i čekati ih čim se kupanje završi. Bilo da želite da štampate na baby prekrivaču nešto slatko i smešno ili sliku i ime mališana, sa ovim kvalitetnim prekrivačem nema granica.

Pored funkcije prekrivača nakon kupanja, ovaj prekrivač se može koristiti i kao baby ćebence zbog svoje mekoće i toplote.

Prekrivač za bebe

Premekani baby prekrivači savršene veličine koji će vam biti pri ruci kada je beba spremna za kupanje.

 

  • Dimenzija:  60x90cm
  • Materijal: Pamuk / Poliester
  • Štampa: Sublimacija A3/A4

Prekrivač za bebe je neizostavan deo bebine opreme koji kombinuje udobnost, sigurnost i stil. Odaberite najnežniji baby prekrivač za vašu bebu i pružite joj savršeno mesto za odmor, igru i sanjanje slatkih snova. Vaša beba zaslužuje samo najbolje, a baby prekrivač je pravi izbor da joj to pružite.

Bebi prekrivač dolazi u dve boje, rozi za devojčice i plavi za dečake. Oba modela poseduju mogućnost štampe po izboru na sredini peškira, kao što možete videti na slikama, pa na primer datum kada je vaša beba rodjena pa koliko je kila imala ili kada je prohodala…. mogućnosti su beskrajne.

Ostala oprema

Ovo je samo jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored baby prekrivača za sublimaciju imamo i široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, gift shop, kopirnicu,… Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta.

Pogledajte još naših proizvoda:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?