Sublimacioni transfer papir

Sublimacioni transfer papir

Sublimacioni transfer papir je kvalitetni papir namenjen za sublimacione proizvode, koji omogućava oštrinu, dobre boje, postojanost i kvalitet. Uz pomoć sublimacionog transfer papira dobićete boju koju ste želeli na sublimacionim proizvodima. Papir upija boju i brzo se suši , tako da možemo odmah da radimo transfer otiska na  određeni sublimacioni proizvod.  Papir nakon štampe može da ostoji i do nekoliko dana(preporučejmo da se radi odmah).

Ukoliko štampate sublimacione proizvode sa ovim sublimacionim papirom, otisak će biti znatno izdržljiviji prilikom pranja. Šolje će takođe biti otporne na pranje i možete  kroistiti mašinu za sudove. Ukoliko se koristite SubliSplash boje otisak će biti kvalitetniji, intezivniji na sublimacionim proizvodima.

A4 sublimacioni transfer papir

Papir za sublimaciju A4

A4 format idelan je za sublimaciju proizvoda poput šolja, privezaka, puzzli. Može se korisiti uz Sawgrass SG-500 sublimacione štampače, ali i druge štampče A4 formata.
 • Šifra proizvoda: Z88
 • Pakovanje: 100 listova
 • Dimenzije: A4, 21 x 29.7cm
Transfer papir za sublimaciju A3

Papir za sublimaciju A3

A3 sublimacioni papir je visokokvaliteta papir namenjen specijalno za sublimaciju. Odlikuju ga visoki kvalitet otiska i jake boje.
 • Šifra proizvoda: Z88-1
 • Pakovanje: 100 listova
 • Dimenzije: A3, 29.7 x 42 cm
Papir za subimaciju iz rolne

Papir za sublimaciju – rolna

Uz pomoć rolne možete štamapti više proizvoda od jednom. Štampajte na dresovima, majicama , jastucima, prostirkama i cegerima.
Epson papir za sublimacija rolna

Epson papir za sublimaciju – rolna

Epson papir za sublimaciju iz rolne je visokokvalitetan papir namenjen za sublimaciju i štampu na štampaču Epson SC-F500.

Subimacioni transfer papir najmanjen je svima onima koji žele da svojim klijentima ponude kvalitetne personalizovane proizvode. Ukoliko ste vlasnik foto radnje, radnje sa personalizovanim proizvodima, štamparije, koprinice ili šivaone  ovaj papir je idealna prilika za Vas, da kvalitetom privučete nove klijente. Štampajte na proizvodima kao što su šolje, jastuci, majice, privesci, puzzle, peškiri, cegeri ,proizvodi od kemana, stakla, drveta,MDF-a (medijapan), poliestera ( široka paleta proizvoda od poliestera)

Na samom sublimacionom transfer papiru postoji dve strane (štampajuća i neštampajuća). Sa štampjuće strane papir je beo i poseduje veliku glatkoću, dok je sa neštampajuće strane papir označen kako ne bi došlo do greške prilikom ubacivanja papira u sublimacioni štampač.

Prednsti Sublimaconog transfer papira:

 • Jednostavnost za korišćenje- Transfer papir za sublimaciju jednostavan je za za primenu bilo kog dizajan sa Vašeg računara.
 • Jedinstven poklon- Uz pomoć visokokvalitetnog papira za sublimaciju možete praviti unikatne poklone za Vaše klijente. Štampajte majice, keramičke šolje, podloge za miša, peškire, priveske, cegere.
 • Kompatibilnost – može se koristit sa bilo kojim sublimacionim štampačem poput Sawgrass SG-500, Sawgrass SG-1000, Epsona ET-2700 i Ricoh SD-31110DN.
 • Kvalitetan otisak – Otisak na sublimacionim proizvodima biće vrhunskog kvaliteta.
 • Papir dobro upija boju i Brzo se suši – Sublimacioni papir veoma dobro upija boju, brzo se suši i daje kvailtetan otisak.

Subli-Flex 202

Na Mincom youtube kanalu možete naći savete i upustva za rad štampača, presa, mašina i sublimacionih proizvoda. Ukoliko Vam se svideo sadržaj kanala,  lajkujte video, komentarišite i podelite ga sa Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Ostali proizvodi

Sublimacioni transfer papir je samo jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?