Metalna flašica za bicikl

Metalna flašica za bicikl

Metalna flašica za bicikl za ljubitelje prirode i zdravog života. Izaberite dizajn, sliku ili tekst i odštampajte na metalnoj boci za bicikl. Metalna flašica za bicikl je izrađena od kvalitetnog aluminijuma sa plastičnim čepom i karabinjerom na vrhu flašice. Idealna je za sve sportske aktivnosti.

Vrhunska štampa i kvalitetan materijal će Vas spremiti za vožnju. Uz originalan dizajn, svi će Vam zavideti. Za sve ljubitelje sportskih aktivnosti na otvorenom, boca za bicikl je tu za sezonu vožnje.

Metalna flašica za bicikl je savršena i za reklamne svrhe. Možete da odštampate logo grada, turističke destinacije ili dizajn sa logom vaše firme. Metalna flašica za vaš bicikl je namenjena za sublimacionu tehniku štampe. Osnovna prednost sublimacije u odnosu na sve ostale tehnike štampe je u tome što omogućava štampu na samo jedan komad. Štampa na jedan komad tehnikom sublimacije ne uvećava cenu proizvoda ukoliko nije štampano u većim serijama. Aluminijum od koga je metalna flašica napravljena omogućava vam da uzivate u hladnom napitku u toku i posle duge vožnje biciklom bez da se u medjuvremenu zagreje.

Ova boca za bicikl neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

metalna flašica za bicikl

Metalna flašica za bicikl

Namenjena za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetnog aluminijuma, i sa plastičnim čepom.
  • Šifra proizvoda: BLH3-2
  • Dimenzije: 19×7,3cm
  • Vreme pečenja 3D presa: 3,5 minuta
  • Temperatura pečenja 3D presa: 195°C
  • Vreme pečenja presa: 45 sekundi
  • Temperatura pečenja presa: 180°C
  • Vreme pečenja termo peć: 4-4,5 min
  • Temperatura pečenja termo peć: 180°C

Štampa

Ukoliko sami želite da napravite ovakvu flašicu sa štampom u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na flašicu. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte više na www.cewe.rs.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?