Kater podloga za sečenje

Podloga za kater

Kater podloga za sečenje

Kater podloga za sečenje namenjena je za upotrebu na raznim vrstama katera kao i na našem AB450 kateru. Uloga podloge za sečenje je držanje materijala na mestu prilikom slanja posla na kater. Podloga za sečenje obezbediće da se materijal koji sečete ne pomera.

Podloga je namenjena za raznovrsne tipove papira i materijala. Moguće je seći razne vrste materijala, tkanina, papira, kartona, folija itd. Na površini podloge nalazi se lepak dovoljno jak da drži materijal, ali moguće je zalepiti i tanak papir, neće se iscepati.

Ova samolepljiva podloga za sečenje pruža ravnu, ali savitljivu, površinu koja će sprečiti klizanje podloge koja se seče. 

Podloga za kater

Kater podloga za sečenje

 • Šifra proizvoda: KTP
 • Dimenzije: A3 – 30x40cm
 • Namena: Podloga za sečenje na kateru
 • Kategorija: Oprema za kater
 • Pogodnosti
  Samolepljiva
  Neklizajuća
  Postojana
  Savitljiva

Podloga za sečenje je A3 formata, odnosno dimenzija 30x40cm. Na podlozi se nalazi dizajn mreže od 1cm koja pomaže u preciznom pozicioniranju i poravnavanju. Podloga dolazi sa nalepljenom folijom koja služi kao zaštita od prašine i prljavštine. Nakon korišćenja podloge za sečenje možete foliju ponovo vratiti.

Sa podlogom za sečenje rad na kateru biće znatno olakšan. Savijanje i pomeranje materijala može znatno da utiče na rezultat, sa dobrom podlogom izbegavate ovaj problem. Ova profesionalna samolepljiva podloga za sečenje je idealna za gotovo bilo koji kater ili ploter.

Ponovno korišćenje podloge

Nakon 20 do 30 korišćenja, površina podloge postaje zaprljana i manje lepljiva. Da bi se lepljivost povratila potrebno je podlogu oprati. Ukoliko nakon pranja podloga ne povrati lepljivost potrebno je premazati površinu sa lepkom u spreju. Treba voditi računa da se lepak ravnomerno nanese i osuši na sobnoj temperaturi. Savetujemo da prilikom sušenja podlogu stavite u ormar ili u fioku, kako čestice prašine ne bi pale na nju i narušile lepljivost, a nakon toga stavite plastićnu foliju koja se koristi posle korišćenja.

Podloga i ostali proizvodi

Podloga za sečenje na kateru samo je jedan od proizvoda namenjenih za olakšan rad pri katovanju. Oprema za kater u našoj ponudi sadrži i sakupljač otpada za kater kao i set alatki za kater za lakše uklanjanje viška isečenog materijala. Možemo se pohvaliti i sa ponudom od preko 1000 proizvoda za sublimacionu štampu. Osim reporomaterijala u našoj ponudi možete pronaći i sublimacione štampače, prese, katere, te ostalu opremu za sublimacionu štampu.

Pogledajte i sledeće naše proizvode:

Kater 450
Liberty Patch Subli Print

Liberty Subli Print

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Subskrajbujte se na naš Youtube kanal i pratite naše najnovije videe.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?