Hemijske olovke sa slikom

Hemijske olovke sa slikom

Hemijske olovke sa slikom predstavljaju jedan od najpraktičnijih promotivnih proizvoda prisutanih na tržištu. Ove olovke sa slikom su posebne po tome što u njih ubacujete oštampanu sliku ili dizajn. Hemijske olovke su osnova za dobru poslovnu i marketinšku komunikaciju firme, a sa posebno dizajniranim olovkama sa logotipom imate ekskluzivniji proizvod namenjene specijalnom isticanju vašeg brenda u posebnim prilikama. Hemijske olovke spadaju u osnovne elemente poslovne komunikacije, kao što je slučaj sa vizit kartama jer omogućavaju prirodan tok poslovne komunikacije.

Hemijske olovke sa slikom mogu da budu i odličan poklon. Ako ste vlasnik knjižare, foto radnje ili suvenirnice, možete da ponudite svojim klijentima olovku u kojoj će oštampati dragu fotografiju.

Olovke se mogu štampati u punom koloru. Štampa na ovim konkretnim olovkama je na fotografskom papiru, a zatim se slika ubacuje u ove fenomenalne olovke sa slikom. Glavna prednost ovog načina štampe na olovkama je ta što se svaka olovka može štampati zasebno, sa drugačijim dizajnom. Hemijske olovke su danas postale veoma cenjen poklon, lagane su za ruku i ljudi ih najviše koriste.

Hemijske olovke sa fotografijom je mali znak pažnje koja podseća klijente na poslovnost i dobro iskustvo koje imaju sa firmom. Reklamne olovke je i danas standard koji sve firme, kompanije i pojedini brendovi koriste u svrhu marketinga.

Olovke sa slikom

Olovke sa slikom

  • Šifra proizvoda: BOLCBL
  • Veličina: 14cm

Hemijske olovke su samo jedan od naših proizvoda namenjenih za štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Olovke sa fotografijom kao i sve ostale naše proizvode da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta, kao i na velike tiraže. Neki od tih proizvoda su i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Olovka sa fotografijom
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?