Termo presa za trakice

Termo presa za trakice

Termo presa za trakice omogućava štampu trakica iz rolne. U našoj ponudi ćete naći prese za pečenje dve ili šest trakica odjednom. Prese poseduju dvostrane grejače čime je omogućena dvostrana štampa. Po želji možete da podešavate jednostrano ili dvostrano zagrevanje u zavisnosti da li štampate na jednu ili obe strane trake. Sa ovim termo presama povećaćete efikasnost. Sublimacija na trakice znatno je olakšana posebno zbgo veoma čvrste ručke koja omogućava lako rukovanje i pritisak.

Presa za trakice sa 6 traka

Termo presa za trakice

  • Šifra proizvoda: TPT
  • Dimenzije: 30 x 100 cm
  • Tajmer: 0-999 sek.
  • Temperatura: 0-250°C
  • Snaga: 1200W
  • Težina: 98kg

Termo presa za trakice poseduje LCD touch screen upravljač na kome se nalaze vreme i temperatura. Takođe, aluminijumska grejna ploča presvučena je teflonom što omogućava ravnomernije zagrevanje i glatku površinu.

Sa obe strane prese nalaze se dovoljno veliki točkići za namotavanje trakica, tako da nećete imati potrebu za stalnim menjanjem već će Vam biti omogućen rad u kontinuitetu. Štampa iz rolne znatno će olakšati proces pečenja.

Presa za sublimaciju poseduje dva dugmeta za lakše podešavanje pritiska, takođe ima veliki ugao otvaranja što omogućava lakše postavljanje materijala i manju mogućnost za povrede.

Termo presa za trakice samo je jedna od presa u našoj ponudi. Pored ove prese možete pronaći i druge modele termo presa, peći za sublimaciju kao i rezervne delove. Pored toga u ponudi je veliki i kvalitetan asortiman proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu.

Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Ako ste zainteresovani za sublimacionu štampu ali još uvek ne znate koji je proces prenosa dizajna na proizvode posetite naš youtube kanal i pogledajte naše tutorijale.

Termo presa za trakice

U ovom videu prikazano je kako se radi sublimaciona štampa na trakicama namenjenim za akreditacije. Štampa se radi pomoću termo prese za trakice, koja je novitet u Mincomovoj ponudi i omogućava obostranu štampu na 6 trakica istovremeno! Ovaj kratki video prikazuje samo osnovne funkcije i delove prese, a detaljan video o tome kako se presa koristi možete očekivati uskoro na našem kanalu.

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu, takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom.
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?