Table obaveštenja

Table obaveštenja

Table obaveštenja služe kako bi prenele određeno obaveštenje ili informaciju. Table u našoj ponudi Vi sami dizajnirate, izaberite tekst, slike i pozadinu a mi ćemo Vam poslati prikaz i pripremu table. Ono što ove table čini savršenim jeste da one ne moraju biti samo službenog tipa nego i kao personalizovani poklon. Napravite tablu sa šaljivim tekstom koja će stajati na ulaznim vratima Vaše sobe, ili tablu koja će stajati ispred kuće sa određenom porukom. Table su savršen proizvod za sve trgovine sa personalizonaim pokolnima, online šopovima, knjižarama i gift šopovima. A ono što ih čini savršenima je što Vaš klijent bože da bira dizajn i tekst koji se nalazi na tabli.

Tabla obaveštenja

Table obaveštenja

  • Šifra proizvoda Table obaveštenja:
  • Dimenzije: 29×8, 37×8, 20×20, 52x12cm
  • Materijal: Aluminijum
  • Temperatura: 180°C
  • Vreme: 100 sek

Ostali proizvodi

Pored gore navedenih Table obaveštenja firma Mincom iz Novog Sada nudi i proizvode koji služe za sublimaciju. U našoj ponudi možete pronaći sve što vam je potrebno kako bi započeli spostveni biznis na poljima sublimacije. Nudimo Sawgrass i Epson blanko proizvode namenjene sublimacionoj štampi. Ti proizvodi mogu biti šolje, drvo, metal, medijapan i mnogi drugi.

Table  nisu jedini proizvod u našoj ponudi. Registrujte se na sajt kako bi skinuli cenovnik i videli sve proizvode iz naše ponude. U kategoriji tabli imamo više od 15 različitih modela i 6 različitih dimenzija. Osim tabli u našoj ponudi još možete pronaći:

Registrujte se na naš youtube kanal Mincom doo kako bi naučili koristiti mašine iz naše ponude.
Zapratite nas na Instagram i Facebook kanalu kako bi uvek prvi videli najnovije proizvode i objave.

Ukoliko naručite Table obaveštenja preko firme Mincom iz Novog Sada, koja se bavi sublimacijom i prodajom proizvoda namenjenim sublimaciji, možete očekivati veoma brzu dostavu. U vremenskom periodu od 3 do 5 dana kurirske službe kojima šaljemo robu stižu do Vas.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?