Šolja sa dnom od plute

Šolja sa dnom od plute

Šolja sa dnom od plute su inovativan proizvod koji je namenjen za sublimacionu štampu. Ove šolje kombinuju estetiku keramike sa praktičnošću plute, pružajući jedinstveno iskustvo korisnicima. 

Ova keramička šolja sa plutom ima jednu od ključnih karakteristika a to je dno od plute! Pluta je prirodni materijal koji ima izolacione osobine, zbog kojih ove šolje duže održavaju piće toplim ili hladnim, omogućavajući korisnicima da uživaju u svom omiljenom napitku bez brige da će se brzo ohladiti ili zagrejati.

Dodatna praktičnost ovih šolja sa dnom od plute dolazi u vidu plastičnog poklopca sa rupom za lako presipanje pića. Ovaj poklopac omogućava korisnicima da piće zadrže toplim, a ujedno i sprečava prosipanje prilikom pokreta ili rušenja šolje. Takođe, poklopac štiti od prašine i nečistoća, čuvajući piće higijenskim i sigurnim za konzumaciju. Ručka na šolji je ergonomski dizajnirana, pružajući udobno držanje i sprečavajući klizanje.

Pluta ima prirodnu elastičnost koja omogućava bolje prijanjanje i sprečava klizanje šolje ili lomljenje prilikom udara dna. Ovo je posebno korisno kada držite vruću šolju u ruci ili kada je stavljate na ravnu površinu. Pluta je prirodni materijal sa izuzetnim izolacionim svojstvima.

Za najbolji kvalitet štampe preporučujemo sublimacioni štampač Sawgrass SG500, koji će svojim intenzivnim i jarkim sublimacionim bojama omogućiti neprevaziđen kvalitet štampe.

Keramička šolja sa plutom

Naziv: AMIKA – Šolja sa dnom od plute
Materijal: Keramika + drvo
Dimenzija: 9.6 x 8.2cm
Prečnik: Ø8.2cm
Kapacitet: 400ml
Štampa: Pun kolor, tehnikom sublimacije

Ostali proizvodi

Keramička šolja sa plutom nije jedini proizvod iz nase ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda sa sublimacionim premazom spremnih za štampu. Pogledajte i sublimacione štampače te ostalu opremu za sve profesionalce ali i početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite na kupovinu naših mašina dobijate i besplatnu obuku sa našim inžinjerima koji će Vam objasniti ceo proces rada i proizvodnje proizvoda. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Pogledajte i naše tutorijale na YouTube profilu Mincom doo i načite više o procesu rada sa našim mašinama.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?