Sprejevi za sublimaciju

Sprejevi za sublimaciju

Sprejevi za sublimaciju koriste se na raznim proizvodima koji nisu fabrički premezani za sublimacionu štampu. U ovom artiklu saznati ćete sve o ovim sprejevima i njihovoj primeni.


sprejevi za sublimaciju
Sprejevi za sublimaciju uv zaštitni premaz

UV zaštitni premaz (žuti)

Koristi se na kraju sublimacionog procesa (nakon prenete slike na podlogu). Ovaj premaz služu kao zaštita slike od ultra ljubičastog zračenja. Slika izložena UV svetlosti vremenom bledi, a sloj ovog spreja smannjuje neželjne efekte.

Šifra proizvoda: SPR4

Čisti sublimacioni sprej

Čisti sublimacioni premaz (plavi)

Olakšava prenos slike dozvoljavajući sublimacionoj boji da se veže za polimer. Bez ovog spreja, slika se neće preneti na podlogu.

Šifra proizvoda: SPRZ

Sprejevi za sublimaciju delimično providan sprej

Delimično providan sprej (zeleni)

Koristi se tokom rada sa čistim materijalima kao što su staklo i akril, gde slika mora biti preneta na poleđinu materijala, koji dozvoljavaju da svetlost prođe kroz njih. Ovaj sprej se koristi nakon prethodno nanetog čistog sublimacionog premaza. Slika se stavlja preko bele boje tako da kada se gleda sa dobre strane slika ima belu pozadinu.

Šifra proizvoda: SPR

Sprejevi za sublimaciju neprozirni sprej

Neprozirni sprej (crveni)

Koristi se tokom rada sa tamnim materijalima ili materijalima koji ne dozvoljavaju svetlosti da prođe kroz njih. Ovaj sprej se nanosi pre sublimacionog premaza da bi tamnom materijalu dao belu pozadinu na koju se prenosi slika.

Šifra proizvoda: SPR3

adheziono sredstvo

Adheziono sredstvo (ljubičasto)

Koristi se na čvrstim materijalima glatke površine kao što su metal, staklo ili akril. Ovaj sprej služi kao podloga drugom spreju, da bi obezbedio dobro priajanje tog drugog spreja za materijal.

Šifra proizvoda: PRE

Pored sprejeva za sublimaciju imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Možete pogledati još neku opremu koja je namenjena za sublimacionu štampu. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?