Snežna kugla

Snežne Kugle

Snežna kugla

Snežna kugla kao promo materijal će iznenaditi svakog pojedinca kome poklonite ovu simpatičnu kuglu u koju ubacujemo sliku po Vašoj želji. Kuglu štampamo preko foto štampača što nam omogućava štampu dve iste ili dve različite fotografije koje smeštamo unutar same kugle.

Upotpunite praznične dane sa Vašim logom, sloganom u ovoj prelepoj snežnoj kugli sa snegom ili srcem koji padaju i podsećaju Vas na zimske radosti. Savršen poklon za novogodišnje praznike. Dekorativan ukras na Vašem kancelarijskom stolu ili polici.

Snežna kugla sa slikom je izrađena od  ojačane plastike i napunjena je vodom. Možete poručiti kuglu sa snegom i srcima. U zavisnosti za šta ćete je korisititi.
Fotografije se lako vade i moguće ih je menjati.
Snežna kugla može da posluži  i kao promotivni poklon za reklamne kampanje. Može da se odštampa logo firme, reklamni slogan ili poruka sa slikom po želji. Vaša turistička organizacija može da nam pošalje fotografije lokalne znamenitosti kako bi napravili lep suvenir.

Firme mogu deliti kugle kao novogodišnji poklon svojim zaposlenima ali i klijentima i korisnicima njihovih usluga. Mogućnosti su neograničene.

Poručite Vašu snežnu kuglu i reklamirajte Vaš brend na inovativan i simpatičan način.

snežne kugle sa cvećem
snežne kugle sa snegom

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani druge proizvode osim snežna kugla, a za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. A ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Snežna kugla sa štampom je samo jedan u nizu sublimacionih proizvoda na kojima štampamo Vaš dizajn. U našoj ponudi proizvoda namenjenih za štampu sublimacijom možete pronaći i:

Pogledajte vise na linku 

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?