Silikonska podloga za ravne prese

Silikonska podloga za ravnu presu

Silikonska podloga za ravne prese

Silikonska podloga kao deo termo transfer prese ispunjava ključnu ulogu u procesu primerene eksploatacije uređaja ovog tipa. Nudimo silikonske podloge koje su u skladu sa svim tipovima ravnih presa u rezličitim dimenzijama. Primerena fleksibilnost koja razlikuja ponuđene silikonske podloge osigurava ravnomeran pritisak prese, istovremeno čini da štampani uzor na majicama,puzzlama, podlogama za miš ili elementima od lima, izvrsnog je kvaliteta. Silikonska podloga jednostav je sublimacioni alat koji olakšava pečenje bilo kojeg sublimacionog proizvoda.

Silikonske podloge korišćene sa termo transfer presama, omogućavaju  visoki kvalitet štampe sa rezolucijom do čak nekoliko stotina dpi. Trajnost i estetika realizacije je takođe na visokom nivou. Osim toga silkonska podloga ima povoljnu cenu.

Silikonska podloga postavlja se na donju ploču prese te omogućava svim proizvodima da se na jednaki način peku u ravnoj presi. Silikonska podloga je meka i omogućava svim proizvodima bili oni kamena, stakla, drveta ili nekog drugog materijala, da upadnu u samu podlogu. Proizvodi će zbog mekoće podloge savršeno prijanjati uz podlogu te će im strana za sublimacionu štampu ostati u idealnom položaju za pečenje u ravnoj presi. Silikonska ravna podloga je univerzalan alat koji može da izdrži više hiljada otisaka prije nego ćete je morati zameniti.

Silikonska podloga za ravne prese

Specifikacije

 

  • Šifra proizvoda: SRP 1, SRP 2, SRP 3
  • Dimenzije: 28×32, 38×38, 40×50, 40x60cm

Ostali proizvodi

Silikonska podloga dolazi u tri veličine 38×32, 40×50 i 40x60cm. Ova podloga odgovara svakoj ravnoj presi i iz tog razloga idealna je za svakog u svetu sublimacije. U našoj ponudi osim rezervni delovi za termo prese možete pronaći mnoštvo dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?