Lenjiri za pozicioniranje majica

Lenjiri za pravilno pozicioniranje majica

Lenjiri za pozicioniranje majica

Lenjiri za pozicioniranje majica su alatka čija je namena pravilno pozicioniranje željenih dizajnova na majice i dukseve.

Svima se desilo da odštampan dizajn na majici ispadne ukrivo ili da malo pobegne u stranu jer nije dobro centriran, nakon čega sledi ponovno štampanje dizajna, pozicioniranje i pečenje na sasvim novoj majici. Ponavljanje čitavog procesa košta i vremena i novca. Sa lenjirom za pozicioniranje dizajnova na majice to više neće biti slučaj!

Lenjir za pozicioniranje majica
Lenjir za majice
  • Šifra proizvoda: LZM
  • Dimenzije:
  • 25.4×6.35 – za bebe
  • 25.4×8.89 – za decu
  • 25.4×11.43 – za omladinu
  • 25.4×12.7 – za odrasle
  • Boje: Providna, bela, crna, roza, plava
  • Primena: Štampa majica

Lenjir za pozicioniranje majica će vam pomoći da odredite gde na majici dizajn tačno treba da se nalazi, a pored toga će obezbediti da ne bude odštampan ukrivo.

Međutim, majice za štampu ne dolaze u jednoj veličini, što znači da ni pozicioniranje željenih slika nije uvek jednako. Ali i ti je rešivo, jer lenjir dolazi u 4 veličine: za odrasle, za omladinu, malu decu i bebe. Izuzetno je praktičan i pronaći će primenu kako kod početnika tako i kod profesionalaca.

Lenjir za pozicioniranje dizajna na majice – način upotrebe:

Majicu na kojoj će se štampati prvo saviti na pola i pritisnuti, kako bi se se uzdužna linija urezala. Majicu potom postavite na termo presu. Izaberite adekvatnu veličinu lenjira za pozicioniranje dizajna i postavite ga na majicu, uz donji šav kragne.

Savijte i papir sa željenim dizajnom koji ćete štampati i poravnajte liniju savijanja odštampanog dizajna sa središnjom linijom na lenjiru, koja je naznačena sa tekstom CENTER. Kada ste centrirali dizajn poravnajte vrh dizajna sa dnom lenjira, i nakon toga uklonite lenjir pažljivo kako slučajno ne biste pomerili dizajn.

Kada uklonite lenjir možete pogledati iz daljine, kako bi videli da li vam se sviđa pozicija. Vaša majica je sada savršeno pozicionirana i spremna za pečenje!

Savet:
Ukoliko su dizajnovi veći, recimo A3 formata, možete ih dići za par milimetara. Kako bi olakšali proces i izbegli ovo postoje generalna pravila za pravljenje dizajnova, koja će omogućiti da izbegnete ovo odokativno merenje.

Lenjir za pozicioniranje dizajna na majice je jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Štampa majica pruža Vam mogućnosti za raznovrsne ideje koje ćete uz pomoć naših proizvoda lako sprovesti u delo! Možemo se pohvaliti sa ponudom od preko 1000 proizvoda za sublimacionu štampu. Osim reporomaterijala u našoj ponudi možete pronaći i sublimacione štampače, prese, te ostalu opremu za sublimacionu štampu. To su:

 

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram. 
Subskrajbujte se na naš Youtube kanal i pratite naše najnovije videe.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?