Krigla za pivo sa štampom

Pivo krigla sa štampon

Krigla za pivo sa štampom

Krigla za pivo sa štampom je jedan od najpopularnijih reklamnih proizvoda namenjenih za štampu kada su u pitanju ugostiteljski objekti. Jedinstvene krigle za pivo su pravi izbor reklamnog materijala ukoliko želite da bude jedinstveni i inovativni. Krigle za pivo iz naše ponude su napravljene od kvalitetne keramike i stakla za pravi užitak i za prave sladokusce. Štampu radimo u punom koloru tehnikom sublimacije što nam omogućava dobijanje jakih i postojanih boja.

Ne čekajte odlazak na Oktober Fest, kod nas možete poručiti veći tiraž krigli na kojima ćemo odštampati logo Vašeg puba, kafića ili neki drugi zanimljiv motiv koji ste zamislili. Želeli bismo da naglasimo da štampu krigli ne radimo na jedan komad. Kod nas možete poručiti više krigli a da svaka od njih ima drugu štampu.

Brendirajte krigle u Vašem lokalu i videćete da ste napravili pravi potez koji će Vam pomoći u razvijanju posla.

Ukoliko poručujete štampane krigle u našoj ponudi možete naći i više vrsta podmetača koje možete ukombinovati sa kriglama.

Krigle za pivo sa štampom se peru ručno, nisu pogodne za pranje u mašini za suđe.

Štampa

Ukoliko sami želite da napravite ovakvu kriglu sa štampom u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na kriglu. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Krigla za pivo sa štampom je samo jedan od interesantnih proizvoda sa štampom. U našoj ponudi pored proizvoda za štampom možete naći prazne (neodštampane) sublimacione proizvode namenjene za štampu. Među njima su i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Pivo krigla sa štampom
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?