Keramička šolja za mleko za sublimaciju

Veleprodaja blanko keramičkih belih šolja i krigli za mleko

Keramička šolja za mleko za sublimaciju

Keramička šolja za mleko za sublimaciju u našoj ponudi dolazi u dve veličine 10oz-300ml i 15oz-450ml. Ukoliko želite svojim klijentima ponuditi nešto novo i jedinstveno predstavljamo Vam keramičku šolju za mleko za sublimaciju. Keramička šolja za mleko za sublimaciju  osigurava kvalitetan i dugotrajan fulkolor otisak. Keramičke šolje za mleko za sublimaciju imaju kvalitetan sublimacioni premaz i možete je prati i u mašini. Sublimaciona štampa omogućava Vam štampu na jedan ili hiljadu komada.

Keramička šolja za mleko odlična je za marketinšku kampanju u kojoj ćete reklamirati slike klijenata ili smešni dizajn. Ukoliko imate dobre ideje za dizajn garantovano ćete privući veliki broj klijenata koji je zainteresovan samo za ovakve šolje. Baš zbog toga što su unikatne i neobične privući će sve koji baš tako nešto traže.

Solja za mleko 300ml

Specifikacije

  • Šifra proizvoda krigla za mleko: MK01/MK02
  • Kapacitet: 10oz – 300ml/15oz – 450ml
  • 3u1 presa: 180°C
  • Vreme: 180 sekundi
  • 3D presa: 195°C
  • Vreme: 9 minuta

Povećajte ponudu

Mincom može da se pohvali najvećom ponudom sublimacionih proizvoda u Srbiji. Krigla za mleko proizvod je koji ima usku ciljnu grupu, što je u Vašem slučaju dobro jer će svi zainteresvani poručivati na velike količine. Ukoliko ste zainteresovani za ostale keramičke šolje ili druge proizvode u našoj ponudi možemo da Vam predstavimo pakete prvo punjenje izloga. U ovim paketima dobijate više proizvoda po akcijskim cenama kako bi testirali svoje tržište. Kada napunite izlog našim proizvodima videti ćete za koje proizvode su Vaši klijenti naviše zainteresovani. Kada budete znali koje proizvode želite stojimo Vam na raspolaganju za poručivanje većih količina.

Keramičke šolje nisu jedini proizvod u našoj ponudi pogledajte i ostale:

Ukoliko želite da proveriti pripremu ili način pečenja sublimacionih proizvoda kao što je krigla za mleko pogledajte i naš youtube kanal Mincom d.o.o.

Ukoliko ste zainteresovani za veće količine keramičkih šolja pogledajte i naše reklamne pakete

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?