Keramička šolja za mleko za sublimaciju

Šolja za mleko 300ml

Keramička šolja za mleko za sublimaciju

Keramička šolja za mleko za sublimaciju u našoj ponudi dolazi u veličini od 10oz odnosno 300ml. Ukoliko želite da svojim klijentima ponudite nešto novo i jedinstveno, keramička šolja za mleko za sublimaciju idealna je za to. Krigla za mleko za sublimaciju osigurava kvalitetan i dugotrajan fullcolor otisak. Keramičke šolje za mleko za sublimaciju imaju kvalitetan sublimacioni premaz i možete ih prati i u mašini za posuđe. Sublimaciona štampa omogućava Vam štampu na jedan ili hiljadu komada.

Keramička šolja za mleko odlična je za marketinšku kampanju u kojoj ćete reklamirati slike klijenata ili možda smešni dizajn. Ukoliko imate dobre ideje za dizajn garantovano ćete privući veliki broj klijenata koji su zainteresovani samo za ovakve šolje. Baš zbog toga što su unikatne i neobične šolje privući će sve koji baš tako nešto traže.

Solja za mleko 300ml

Specifikacije

  • Krigla za mleko
  • Šifra proizvoda: MK01
  • Kapacitet: 10oz – 300ml
  • 3u1 presa: 180°C
  • Vreme: 180 sekundi
  • 3D presa: 195°C
  • Vreme: 9 minuta

Krigla za mleko

Mincom može da se pohvali najvećom ponudom sublimacionih proizvoda u Srbiji. Ove neobične šolje za sublimaciju proizvod su koji ima usku ciljnu grupu, što je u Vašem slučaju dobro jer će svi zainteresovani poručivati na velike količine. Ukoliko ste zainteresovani za ostale keramičke šolje ili druge proizvode u našoj ponudi možemo da Vam predstavimo pakete prvo punjenje izloga. U ovim paketima dobijate više proizvoda po akcijskim cenama kako bi testirali svoje tržište. Kada napunite izlog našim proizvodima videćete za koje proizvode su Vaši klijenti naviše zainteresovani. Kada budete znali koje proizvode želite, stojimo Vam na raspolaganju za poručivanje većih količina.

Keramičke šolje za mleko nisu jedini proizvod u našoj ponudi pogledajte i ostale:

Ukoliko želite da proveriti pripremu ili način pečenja sublimacionih proizvoda kao što je krigla za mleko pogledajte i naš youtube kanal Mincom d.o.o.

Ukoliko ste zainteresovani za veće količine keramičkih šolja pogledajte i naše reklamne pakete.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?