Svetleća šolja za sublimaciju

Svetleća šolja za sublimaciju

Svetleća šolja za sublimaciju je na prvi pogled obična šolja ali kada je mrak u sobi šolja svetli sa slikom koju odštampate. Svetleća šolja za sublimaciju garantuje kvalitetan i dugotrajan fulkolor otisak. Šolje imaju kvalitetan sublimacioni premaz i možete je prati i u mašini. Sublimaciona štampa omogućava Vam štampu na jedan ili hiljadu komada.

Svetleća šolja za sublimaciju sama je za sebe reklama jer ako je stavite u izlog svi prolaznici će je primetiti u noćnoj šetnji.  Idealan je proizvod za Vas ukoliko ste vlasnik fotoradnje, knjižare, radnje sa personalizovanim proizvodima ili gift prodavnice. Definitivno ćete osvežiti Vašu ponudu i privući nove klijente.

Sublimaciona šolja

Specifikacije

  • Šolja za sublimaciju
  • Šifra proizvoda: B18YG
  • Kapacitet: 11oz – 325ml
  • 3u1 presa: 180°C
  • Vreme: 180 sekundi
  • 3D presa: 195°C
  • Vreme: 9 minuta

Proširite ponudu

Mincom firma ima najveći izbor sublimacionih proizvoda. Šolja koja svetli u mraku je idealna ukoliko želite da proširite ponudu i ciljnu grupu klijenata. Ukoliko ste zainteresovani za proširenje ponude a ne znate koji proizvodi bi bili najbolji za Vas imamo rešenje i za to. Pogledajte naše akcije i pronađite akcije prvog punjenja izloga, ove akcije su napravljene baš za Vas. U akciji prvog punjenja izloga dobijate veliku količinu različitih proizvoda koje možete staviti u Vaš izlog i testirati za koje proizvode su Vaši klijenti najviše zainteresovani. Kada to saznate mi Vam stojimo na rapolaganju za veće količine bilo kojeg proizvoda iz naše ponude.

Keramičke šolje je uvek dobro imati na lageru zbog velike potražnje. Ukoliko se odlučite za veće količine mi smo uvek spremni da Vam obezbedimo koliko Vam je potrebno. Keramičke šolje nisu jedini proizvod u našoj ponudi pogledajte i druge zanimljive proizvode kao:

Ako Vas zanima proces štampe i pačenja sublimacionih proizvoda posetite i naš youtube kanal Mincom d.o.o.

Ako Vas zanima šolja koja svetli u mraku pogledajte i ostale reklamne šolje na veće tiraže za reklamne šolje.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?