Templejti

Templejti

Ukoliko poslujete sa Mincom firmom ili želite da započnete saradnju mi vam nudimo templejte. Templejti su slike svih naših proizvoda koje su obrađene u fotošopu. Ove slike nemaju pozadinu kako bi vi mogli da na njih ubacujtete svoje slike i jedinstvene pozadine. Na ovaj način dobiti ćete gotov materijal za oglašavanje vaših proizvoda. Ukoliko ne želite da skidate slike sa sajta te ih nakon toga čistite i brišete pozadinu ovo je savršeno za vas.

Sve što je potrebno je da nam pošaljete vaš email sa vašim informacijama na email mincom@eunet.rs. Nakon toga ćemo vam poslati fotošop fajlove koji su sređeni na način da imate prikaz samo proizvoda bez slike/pozadine. Na vama je samo da ubacite sliku ili tekst na proizvod u templejtu te da odaberete koju pozadinu želite.

Kada ste dobili naše templejte njima možete uređivati vaš sajt, objavljivati obajve na društvenim mrežama ili praviti materijal za vaše flajere. Iskoristite ovu odličnu ponudu i olakšajte si oglašavanje proizvoda koje ste poručili od Mincom-a.

Templejti

Ukoliko se odlučite za saradnju sa nama u našoj ponudi možete pronaći mnoštvo proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na youtube.com 

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?