Privesci reklamni

Privesci reklamni

Privesci reklamni

Privesci reklamni za klučeve su namenjeni masovnoj i svakodnevnoj upotrebi. Veoma su korisni i mogu se upotrebljavati kao promotivni materijal bilo da želite da promovišete proizvod ili neku uslugu. Kao promotivni materijal privesci su veoma pristupačni što se tiče cene, a mogu biti veoma bitni za reklamu jedne firme ili ustanove.

Mincom u svom redovnom asortimanu privezaka nudi preko 50 različitih reklamnih privezaka koji su dostupni u svakom trenutku.

U našoj ponudi reklamnih privezaka možete pronaći drvene (medijapan) priveske, plastične, metalne, kožne kao i pleksiglas obostrane priveske.

Sve priveske (osim plastičnih privezaka) štampamo tehnikom sublimacije što nam omogućava različitu štampu na svakom pojedinačnom privesku bez obzira na tiraž. Štampa je dugotrajna, jarkih i kontrasnih boja.

Plastične priveske štampamo na foto papiru.

U ponudi imamo preko 20 različitih oblika artikla koje možete možete birati na osnovu Vaših potreba i namene.

Privesci su klasičan, univerzalan način reklamiranja. Ukoliko želite da izradite promo materijal koji će svako uvek moći da nosi sa sobom privesci su najbolji način da uspete u tome.

Prilikom promocije Vaše firme možete deliti brendirane priveske svakom kupcu ili posetiocu. Prilikom sajma takođe možete privući buduće kupce tako što će te izraditi lepe i kvalitetne priveske koje će te izložiti kao promo materijal na svom štanud.

Ukoliko imate restoran, kafić ili neki drugi ugostiteljski objekat deljenje privezaka uvek može biti efektan marketinški potez.

Cenovnik možete skinuti ovde:

CENOVNIK

Reklamni privesci  su samo jedan od interesantnih proizvoda sa štampom. U našoj ponudi pored proizvoda za štampom možete naći prazne (neodštampane) sublimacione proizvode namenjene za štampu. Među njima su i:

 

Mincom tim vam uvek stoji na usluzi za bilo kakva dodatna pitanja.
Više o privescima pogledajte na linku

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?