Držač za četkice za zube

Držač-za-četkice-za-zube

Držač za četkice za zube

Beli keramički držač za četkice za zube namenjen personalizaciji upotrebom tehnike sublimacije. Držač ima prečnik 11.5cm, a visok je 12cm sa četiri rupe za četkice i rupom na dnu koja služi da višak vode odlazi napolje.

Držač za četkice za zube ima blago sužen vrh i dno pa ne preporučujemo štampu dužinom na ovom proizvodu. Moguće je štampati ovaj držač na svim standardnim presama za šolje kao i u sublimacionoj peći.

Keramički držac za četkice za zube

Držač za četkice

  • Šifra proizvoda: DISP-2
  • Veličina: 11.5×24 cm
  • 3u1 presa: 180°C
  • Vreme: 180 sekundi
  • 3D presa: 195°C
  • Vreme: 9 minuta

Ostali proizvodi

Držač za četkice i dozer za tečni sapun potreban je svakoj kući pa je ovaj proizvod tražen i na male i velike količine. Proširite svoju ponudu ovom keramičkom posudom ili izaberite neke druge proizvode iz naše ponude od preko 300 sublimacionih proizvoda. Ukoliko niste sigurni koji proizvodi su dobri za Vaše tržite imamo rešenje za Vas. Posetite našu stranicu akcije i pronaćićete akcije prvo punjenje izloga, ako odaberete jednu od akcija dobijate više proizvoda po akcijaskoj ceni kako bi ispunili svoj izlog. Jednom kada ispunite izlog različitim proizvodima i vidite koji su najtraženiji kod Vaših klijenata mi Vam stojimo na raspolaganju za veće količine. Neki od naših proizvoda su:

Ukoliko Vas zanima priprema i pečenje sublimacionih ili laserskih proizvoda posetite naš i youtube kanal Mincom d.o.o. i pogledajte naše tutorijale

Ako Vas zanimaju reklamne šolje posetite naš sajt i poručite veću količinu reklamnog materijala.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?