Vizit karte sa štampom

vizit-karte-sa-stampom

Vizit karte sa štampom predstavljaju standardni, svakodnevni vid komunikacije sa klijentima. Najčešće se vizit karta koristi kao prva prezentacija Vaše kompanije potencijalnim klijentima i zbog toga mora biti urađena što profesionalnije. Dizajn vizit karte može biti inovativan i kreativan, jednostavan ili ozbiljan i sofisticiran. Kod nas možete naći unikatne vizit karte na aluminijumu koje štampamo sa Vašim dizajnom.

Mi štampamo vizit karte na koje niko ne ostaje ravnodušan. Vizit karte  se izrađuju tehnikom sublimacije a boje koje ostaju na aluminijumu nakon štampe su veoma jarke i postojane dugo vremena.

Vizit kartu možete poručiti u tri varijante. U ponudi imamo zlatan, srebrni i beli aluminijum.

Vizit karte sa štampom

su idealan način da privučete buduće klijente. Većina ljudi koristi papirne vizit karte koje se pocepaju i lako gube. Ukoliko želite nešto drugačije obezbedite sebi vizit karte na aluminijumu.

Vizit karte su namenjene firmama, udruženjima ali i pojedincima.

Cenovnik možete skinuti ovde:

CENOVNIK

Sublimacija Vizit karte sa štampom

Ukoliko sami želite da napravite ovakvu vizit karte u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na vizit kartu. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Ostala oprema osim vizit karte sa štampom

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo Epson i Sawgrass štampače namenjene sublimacionoj štampi. A ukoliko želite da štampate otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu.

Ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Pločice nisu jedini reklamni proizvod koji možete pronaći u našoj ponudi reklamnog materijala. U najtraženiji i najpopularniji reklamni materijal spadaju i:

Osim vizit karte sa štampom, imamo širok asortiman poklona. Pogledajte više na www.mincom.co.rs

Pogledajte na youtube više o ovim proizvodima

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?