Novi Ultracolor preslikači

Novi Ultracolor preslikaci

Novi Ultracolor preslikači

Novi Ultracolor preslikači koje nudimo daju mogućnost štampe u visokim rezolucijama, veoma su isplativi, a takođe su izuzetno pouzdani i postojani. Termo štampa (preslikač) je postupak prenosa grafičkog simbola na tekstil, najčešće majicu. Kompjuterski priprememljen termo prenos (preslikač) pomoću termo prese, štampari prenose na tekstil.

Štampa artikla Novi Ultracolor preslikači se može vršiti od jedne do neograničenog broja, boja vrhunskog kvaliteta, najčešće na listovima formata A4 ali i na drgugim formatima. Koriste se svi efekti koji se upotrebljavaju i u direktnoj štampi. Postoji 8 uobičajenih veličina, a to su 6×6 namenjen za kačkete, 10×10, A8 namenjen etiketama sa unutrašnje strane majice, A7, A6, A5, A4, A3.

Prednost proizvoda ultracolor preslikači se ogleda u tome što se na transfer papiru može štampati više aplikacija u jednom otisku koje se naknadno isecaju i prenose na tkaninu pa se u zavisnosti od njihove veličine, a posebno kod manjih aplikacija, značajno može smanjiti cena gotovog proizvoda.

Novi Ultracolor preslikači

Novi Ultracolor preslikači mogu štampati na:
– Majicama
– Duksericama
– Šorcevima
– Trenerkama
– Kačketima
– Polo majicama i drugim proizvodima od tekstila.

Ostali proizvodi

Prednost naših Novi Ultracolor preslikači je u tome što boja 100% ostaje na tkanini prilikom transfera.

Primena preslikača je najčešća u izradi reklamnog programa(majice, kačketi, torbe…).

Na Mincom youtube kanalu možete naći savete i upustva za rad štampača, presa, mašina i sublimacionih proizvoda. Ukoliko Vam se svideo sadržaj kanala, lajkujte video, komentarišite i podelite ga sa Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Hvala!

Možemo se pohvaliti sa ponudom od preko 1000 proizvoda za sublimacionu štampu. Osim reporomaterijala u našoj ponudi možete pronaći i sublimacione štampače, prese, te ostalu opremu za sublimacionu štampu. To su:

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram. 
Subskrajbujte se na naš Youtube kanal i pratite naše najnovije videe.

Svi proizvodi koji se poruče preko firme Mincom DOO iz Novog Sada mogu biti na Vašoj adresi putem kurirske
službe. Kurirskoj službi obično treba od 3 do 5 radnih dana kako bi Vam dostavili paket.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?