Sublimacioni transfer papiri za pamuk sa prahom

Sublimacioni transfer papiri za pamuk sa prahom

Sublimacioni transfer papiri za pamuk sa prahom zajedno sa sublimacionim štampačima predstavljaju stub u svetu sublimacije . Kako bismo dobili kvalitetan, dugotrajan i dobro odštampan proizvod moramo voditi računa o vrsti transfer papira koji koristimo. Ukoliko ste upoznati sa osnovama sublimacije znate da je veoma bitna razlika između štampanja na pamuku i svim drugim sublimacionim proizvodima.

Ukoliko želimo da štampamo na pamučnim majicama ili nekom drugom pamučnom materijalu za razliku od klasičnog papira moramo upotrebiti specijalan sublimacioni papir za pamuk. Glavna karakteristika specijalnog papira za pamuk jeste struktura niti u papiru i njegova debljina. Klasičan papir za sublimaciju je tanak i upija boju nakon štampe. Papir za pamuk s druge strane nakon štampe ne upija boje već se boje zadržavaju na njegovoj površini. Kada štampamo na ovoj vrsti papira moramo voditi računa o tome da nakon štampe i pre pečenja na proizvod ne diramo površinu papira na kome se nalazi naš odštampani motiv. Ukoliko slučajno pređemo preko naše štampe boja će se razmazati i neće biti za upotrebu. Naša preporuka jeste da nakon štampe papira za pamuk što pre provučete Vaš papir kroz prah da ne bi došlo došlo do sušenja boje

Štampa na pamučnim majicama

Sublimacioni transfer papiri za pamuk sa prahom A4

Subimacioni transfer papir A3 formata za transfer na šolje, podloge za miša, poliester majice i sve ostale sublimacione proizvode. Ovo je standardni repromaterijal za sublimaciju.
  • Šifra proizvoda: Z88-2
  • Dimenzije: 21 x 29.7 cm
  • Pakovanje: 100 kom
A3 format papira za pamuk

Sublimacioni transfer papiri za pamuk sa prahom A3

Subimacioni transfer papir A3 formata za transfer na šolje, podloge za miša, poliester majice i sve ostale sublimacione proizvode. Ovo je standardni repromaterijal za sublimaciju.
  • Šifra proizvoda: Z88-1
  • Pakovanje: 100 listova
  • Dimenzije: A3, 29.7 x 42 cm

Papiri su samo jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?